首页
登录
职称英语
Each day, 50,000 shiny, fireenginered apples work their way through a sprawl
Each day, 50,000 shiny, fireenginered apples work their way through a sprawl
游客
2024-02-12
27
管理
问题
Each day, 50,000 shiny, fireenginered apples work their way through a sprawling factory in Swedesboro, N.J. Inside, 26 machines wash them, core them, peel them, seed them, slice them and chill them. At the end of the line, they are deposited into little green bags featuring a jogging Ronald McDonald.
From there, the bags make their way in refrigerated trucks to thousands of McDonald’s restaurants up and down the Eastern Seaboard. No more than 14 days after leaving the plant, the fruit will take the place of French fries in some child’s Happy Meal. The apple slices, called Apple Dippers, are a symbol of how McDonald’s is trying to offer healthier food to its customers? And to answer the many critics who contend that most of its menu is of poor nutritional quality.
It remains to be seen whether these new offerings will assuage the concerns of public health officials and other critics of McDonald’s highly processed fat and calorie—laden sandwiches, drinks and fries. So far, they have notat least not entirely. But this much is already clear: Just as its staple burgerandfries meals have made McDonald’s the largest single buyer of beef and potatoes in the country, its new focus on fresh fruits and vegetables is making the company a major player in the $80 billion American produce industry.
The potential impact goes beyond dollars and cents. Some people believe that McDonald’s could influence not only the volume, variety and prices of fruit and produce in the nation but also how they are grown. [br] Which of the following statement is true according to the text?
选项
A、Health officials and other critics’ attitude towards McDonald’s food has changed magnificently.
B、Each year, McDonald consumes the largest amount of potatoes and beef throughout the U.S.
C、Rising price of fruits is the only aspect of McDonald’s action.
D、Carefully chosen lureenginered apples are made into McDonald food after 14 days leaving the plant.
答案
B
解析
第四段的第三句有B项的原文。麦当劳改变食品的尝试正在进行中,作者并没有说社会的反响,所以A没有根据。文章的最后一句说麦当劳能够影响农产品的各个方面,当然不只是提高价格,所以C不正确。文中说,不超过14天,苹果就能在麦当劳的食品中出现,而并不一定就正好是14天,所以D错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3444243.html
相关试题推荐
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【1】throughide
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【1】throughide
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【1】throughide
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydoso【1】throughide
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropean
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropean
Abreakthrough(突破)intheprovisionofenergyfromthesunfortheEuropean
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext]Narcissus,ahandsomeyoungman,waswalkingthroughthewood
随机试题
AnAmericanBuildingDesignerVocabularyandExpressionsarchitectmarbl
[originaltext]W:Ifwegobycar,howdowecrosstheriver?M:There’saferry
________prettylate,theydecidedtoleave________,astheydidn’twanttoris
Nowadays,nodocumentissafeanymore.Counterfeiting.oncethedomainof
Themen’sWorldCupisconsideredthemostpopularsportingeventinthewor
MyfavoriteT.V.show?"TheTwilightZone."I【B1】______liketheepisode
组合还款法是指借款人可以在贷款期限内将本金分为几个部分,各部分采用不同还款方式。
下列物质中,用作透皮吸收促进剂的是A.邻苯二甲酸醋酸纤维素 B.羧甲基淀粉钠
根据艾德沃特对青少年时期身心、社会、文化状态的描述,在青少年早期阶段,其人际发展
下列情形中,通常侵权行为人和侵权责任人相分离的是( )。A.小张借用小李的小汽
最新回复
(
0
)