首页
登录
职称英语
[originaltext] As a young man, Howard White of Portland, Oregon, was a baske
[originaltext] As a young man, Howard White of Portland, Oregon, was a baske
游客
2024-02-11
64
管理
问题
As a young man, Howard White of Portland, Oregon, was a basketball star at the University of Maryland and was drafted by the NBA, but knee injuries interrupted his career. White is now vice-president of Jordan Brand for Nike Inc. He considers himself a fortunate man and thinks that his good fortune has been aided by his belief, that is, small things in life, such as a simple polite greeting, can lead to large outcomes.
He works at a company where there are thousands of employees. Though he doesn’t know them all by name, he knows a fair share of them. And almost all of them know him. It’s all based on one simple principle: he believes every single person deserves to be acknowledged. For him, that begins with "hello."
One day when White was about 10 years old, he was walking down the street with his mother. She stopped to speak to Mr. Lee. White was busy trying to hit the "0" in the stop sign with a rock and didn’t pay any attention to Mr. Lee. After they passed Mr. Lee his mother said something that has stuck with him from then on. She said, "You let that be the last time you ever walk by somebody and not open up your mouth to speak, because even a dog can wave its tail when it passes you on the street." That phrase sounds simple but.it’s been a guideline for Howard White and the foundation of who he is.
29. What do we learn about Howard White?
30. What is the belief that contributes to Howard White’s good fortune?
31. Why could most of the employees in the company know Howard White?
32. Why did White’s mother blame him?
选项
A、He was too naughty.
B、He looked down upon Mr. Lee.
C、He destroyed pubic facilities with a rock.
D、He didn’t greet Mr. Lee when they met on the street.
答案
D
解析
本题询问White的母亲因为什么而责备他。短文提到,White当时只顾着用石头去瞄准路牌上的“O”,而对Mr.Lee毫不理踩,他的母亲因此而说了一番令他毕生难忘的话,告诉他以后逢人要打招呼,故D正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3442209.html
相关试题推荐
[originaltext]Millionsofwordshavebeenwrittenaboutyoungpeopleinthe
[originaltext]Millionsofwordshavebeenwrittenaboutyoungpeopleinthe
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]TheLondonbombingswillcosttheUKupto3billionpoundsa
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpi
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
[originaltext]M:Doyoureallyhavetogodowntothelaketogetallyourwate
随机试题
ItwasAthroughhisuncle’sinfluenceBwhichPhilipobtainedhisCpositionDwith
HenryFordprobablydidn’tknowhowmanythecarwasgoingtoaffectAmerica
Nobodyheardhimsing,________?A、didoneB、didheC、didn’ttheyD、didtheyD反意疑
Howdowegetmorepeopletoincreasetheirconsumptionofiron-richfoods?M
具有生津止渴功效的药物是A.赤芍 B.牡丹皮 C.紫草 D.生地黄 E.
关于货币市场基金的说法,不正确的是()。A、最近7日年化收益率是收益分析的重要
患者,男性,46岁。排尿时常出现中断,变换体位后方可继续排尿,同时伴有膀胱刺激症
在城市中,我们几乎随处可见道路交叉口的交通信号机,其分类不包括()。A.单
(2016年真题)与内部招聘相比,外部招聘的优点主要有()。A.有利于企业
不属于投行业务特征的是( )。A.专业性 B.审慎性 C.广泛性 D.创
最新回复
(
0
)