首页
登录
职称英语
[originaltext] Your co-workers have been gossiping less as of late, and that
[originaltext] Your co-workers have been gossiping less as of late, and that
游客
2024-02-09
28
管理
问题
Your co-workers have been gossiping less as of late, and that should have the old boss worried. Most workers—63 percent, in fact—say that water cooler chit-chat about their co-workers is commonplace, but that’s down from four years ago when nearly 85 percent of companies said that office gossip was a regular occurrence. The decline may be indicative of a pick-up in the larger economy, especially when compared to the reported boost in gossip and rumors about downsizing and layoffs as the economy worsened. Since the depths of the financial crisis, corporate profits have racked up a couple all-time highs and hiring has seen a slight increase, perhaps alleviating some workplace pressure. Yet a drop in office gossip may actually be harming, not helping, worker productivity. When it focuses on general rumors instead of malicious tidbits, office gossip can actually help workers bond during a time of anxiety. If employees bond enough, it could get them to hang out outside the office, an additional productivity boost. More than half of supervisors say co-workers’ doubling as friends outside of the office has a positive impact on the workplace, the Times of India reports. In addition, workers may have to engage in some office chitchat to be successful at a company. Nearly 60 percent of workers said getting involved in office politics is necessary to get ahead, according to a survey from Robert Half International, a finance and accounting firm.
16. What can be inferred about office gossip?
17. What is the probable relationship between gossip and economy?
18. What benefit can office gossip bring?
选项
A、A great number of workers feel embarrassed when talking about office gossip.
B、More than half of the workers confess that they are involved in office gossip.
C、The percentage of workers involved in office gossip has increased.
D、Four years ago workers were reluctant to talk about office gossip.
答案
B
解析
细节推断题。短文开头部分提到,63%的员工承认办公室八卦是很普遍的事情,但相比四年前的人数有所下降。由此可知,超过半数的人都参与过办公室八卦。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3434714.html
相关试题推荐
[originaltext]OneofthemostfamoustouristattractionintheStateofCal
[originaltext]W:Hi,Kevin.YourroommatetoldmethatIcouldfindyouinthe
[originaltext]W:Hi,Kevin.YourroommatetoldmethatIcouldfindyouinthe
【B1】[br]【B11】[originaltext]AbelXavier,Middlesbrough’sPortuguesedefend
【B1】[br]【B7】[originaltext]AbelXavier,Middlesbrough’sPortuguesedefende
【B1】[br]【B6】[originaltext]AbelXavier,Middlesbrough’sPortuguesedefende
【B1】[br]【B4】[originaltext]AbelXavier,Middlesbrough’sPortuguesedefende
[originaltext]Goodmorning,andwelcometoAmericanstudies101.Iwouldli
[originaltext]Goodmorning,andwelcometoAmericanstudies101.Iwouldli
[originaltext]Goodmorning,andwelcometoAmericanstudies101.Iwouldli
随机试题
Shouldcollegestudentsgiveprioritytopracticalcoursesovertraditional
[originaltext]Today’slecturewillincludethemostoutstandingachievement
Withoccasionalbreaksforwar,theratesofdeathandinfectionintheEuropea
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabo
[originaltext]W:Whatdidyoudoattheofficetoday?M:Ihadareallybusyda
某桥梁工程施工合同,工程开工后第八个月施工,承包商发现图纸有误,遂向工程师汇报了
这名审计师的上级正在书写审计师在初步调查任务中的表现评价报告。他引证了有必要审核
从四个图中选出唯一的一项,填入问号处,使其呈现一定的规律性: A.如上图所示
A.p1=p2 B.p3=p4 C. D.
下列各项中,属于财务费用的是( )。 A.应付债券 B.储备基金 C.
最新回复
(
0
)