首页
登录
职称英语
[originaltext] Many animals recognise their food because they see it. So do
[originaltext] Many animals recognise their food because they see it. So do
游客
2024-02-08
79
管理
问题
Many animals recognise their food because they see it. So do humans. When you see an apple or a piece of chocolate you know that these are things you can eat. You can also use other senses when you choose your food. You may like it because it smells good or because it tastes good. You may dislike some types of food because they do not look, smell or taste very nice. Different animals use different senses, to find and choose their food. A few animals depend on only one of their senses, while most animals use more than one sense.
Although there are many different types of food, some animals spend their lives eating only one type. The giant panda eats only one particular type of bamboo. Other animals eat only one type of food even when given other choice. A kind of white butterfly will stay on the leaves of a cabbage, even though there are plenty of other vegetables in the garden. However, most animals have a more varied diet. The bear eats fruits and fish. The fox eats small animals, birds and fruits. The diet of these animals will be different depending on the season.
Humans have a very varied diet. We often eat food because we like it and not because it is good for us. In countries such as France and Britain, people eat foods with too much sugar. This makes them overweight, which is bad for their health. Eating too much red meat and animal products, such as butter, can also be bad for the health. Choosing the right food, therefore, has become an area of study in modern life.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What can we infer about humans and animals from the passage?
23. Which animal eats only one type of food?
24. When do certain animals change their choice of food?
25. What can we learn from the passage?
选项
A、When the season changes.
B、When the food colour changes.
C、When they move to different places.
D、When they are attracted by different smells.
答案
A
解析
选项中的When the season/food colour changes和When…move to different places表明,本题可能考查选择食物的条件。短文中提到The diet of these animals will be differentdepending on the season(这些动物选择的食物随着季节的变化而变化),其中these animals指的是前面提到的熊和狐狸之类的杂食动物,故答案为A)。A)选项中when the season changes是对depe
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3432603.html
相关试题推荐
[originaltext]Wall-to-wallmirrorsingymsanddancestudiosmightstopwom
[originaltext]Wall-to-wallmirrorsingymsanddancestudiosmightstopwom
[originaltext]Wall-to-wallmirrorsingymsanddancestudiosmightstopwom
[originaltext]M:Excuseme,mayIcomein?W:Ohyes.HowcanIhelpyou?M:I
[originaltext]M:Excuseme,mayIcomein?W:Ohyes.HowcanIhelpyou?M:I
[originaltext]W:Goodmorning.I’djustliketoaskyouafewquestionsabouty
[originaltext]W:Goodmorning.I’djustliketoaskyouafewquestionsabouty
[originaltext]M:Thisterribleweatherhasruinedourweekendplan.W:Anyhow,
[originaltext]M:Thisterribleweatherhasruinedourweekendplan.W:Anyhow,
[originaltext]M:Thisterribleweatherhasruinedourweekendplan.W:Anyhow,
随机试题
Completethenotesbelow.WriteNUMBERSAND/ORNOMORETHANTHREEWORDSforeach
Doctorsareconfidentthathe’llmakeafull(recover)______.recovery本题考查名词用法。空
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
Scienceiscommittedtotheuniversal.Asignofthisisthatthemoresucce
Thetraditionaltwo-parentsfamilyisfastgivingwayintheAmericaofthe
流行病学的主要特征有()A.群体特征 B.以分布为起点的特征 C.社会医
患者,女性,38岁,长期服用避孕药,近两个月来感上腹不适,食欲减退,上腹部可触及
国际上理解教育实质是在教育中贯穿( )。A.主体教育观 B.精英主义价值
社区工作的地区发展模式认为过程目标的地位和重要性超过任务目标,对此的正确理解是(
解释技术的正确做法是()。 (A)准确地把握情况(B)不分对象 (C)不
最新回复
(
0
)