首页
登录
职称英语
[originaltext] Surveys of American teenagers find that about half of them do
[originaltext] Surveys of American teenagers find that about half of them do
游客
2024-02-07
33
管理
问题
Surveys of American teenagers find that about half of them do not get enough sleep on school nights. They get an average of 60-90 minutes less than experts say they need. One reason for this deficit is biology. Experts say teens are biologically programmed to go to sleep later and wake up later than other age groups.(16)Yet, many schools start classes as early as 7:00 in the morning. As a result, many students go to class feeling they are out of it and tired, and through first and second period, they can barely stay awake. Michael Breus, a clinical psychologist with a specialty in sleep disorders says teens need to sleep eight to nine hours or even nine to ten hours a night.(17)He also says sleepy teens can experience a form of depression that could have big effects on their general well-being. It can affect not just their ability in the classroom but also on the sports field and on the road. Michael Breus says any tired driver is dangerous, especially a teenager with a lack of experience.(18)So what can schools do about sleepy students? The psychologist says one thing they can do is to start classes later in the morning. He points to the studies showing that students can improve by a full letter grade in their first- and second-period classes. Eric Peterson is the head of St. George’s School in the northeastern state of Rhode Island. He wanted to see if a 30-minute delay would make a difference. It did.
16. Why do students feel tired during the first- and second-period classes?
17. How will lack of sleep influence teens according to the passage?
18. What is the probable solution to the sleepy students?
选项
A、To start classes earlier.
B、To emphasize the first- and second-period classes.
C、To delay the first period for 30 minutes.
D、To change the content of the courses.
答案
C
解析
短文中提到,心理学家认为推迟早上上课的时间可以帮助学生解决犯困的问题。Peterson校长想看看推迟30分钟上课是否可以使这种情况有所改善,而事实证明是这样的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3430508.html
相关试题推荐
[originaltext]Thankyouforcoming,everyone.Today’spresentationwillsho
[originaltext]Accordingtoasurveyonreadingconductedin2001bytheUS
[originaltext]Accordingtoasurveyonreadingconductedin2001bytheUS
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertiseinthispaper.Thi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertiseinthispaper.Thi
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertiseinthispaper.Thi
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
随机试题
Mr.Leewouldratherwe________now,butwemustgotowork.A、didn’tleaveB、do
[originaltext]Drinkingalcoholissociallyacceptablebehaviourinmanypar
PestControlP1:Pestcontrolisatleastasoldasagriculture,astherehasal
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyouf
Maryisthekindofpersonwhoalwaysseemstobe_____ahurry.A、onB、inC、with
______(他是公认的)oneofthefinestpoetsintheworld.Heisgenerallyacknowledgedt
下列关于集合资产管理计划信息披露的表述,错误的是()。 A、集合计划推广期
0.0010.0020.0060.024()A.0.045 B.
社会消费品零售总额是研究国内零售市场变动情况、反映经济景气程度的重要指标,反映了
某公司为获得一项工程合同,拟向工程发包方有关人员支付好处费8万元,公司市场部持公
最新回复
(
0
)