首页
登录
职称英语
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by wh
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by wh
游客
2024-02-06
55
管理
问题
Prices determine how resources are to be used. They are also the means by which products and services that are in limited supply are rationed among buyers. The price system of the United States is a complex network composed of the prices of all the products bought and sold in the economy as well as those of a myriad of services, including labor, professional, transportation, and public-utility services. The interrelationships of all these prices make up the "system" of prices; The price of any particular product or service is linked to a broad, complicated system of prices in which everything seems to depend more or less upon everything else.
If one were to ask a group of randomly selected individuals to define "price", many would reply that price is an amount of money paid by the buyer to the seller of a product or service or, in other words, that price is the money value of a product or service as agreed upon in a market transaction. This definition is, of course, valid as far as it goes. For a complete understanding of a price in any particular transaction, much more than the amount of money involved must be known. Both the buyer and the seller should be familiar with not only the money amount, but with the amount and quality of the product or service to be exchanged, the time and place at which the exchange will take place and payment will be made, the form of money to be used, the credit terms and discounts that apply to the transaction, guarantees on the product or service, delivery terms, return privileges, and other factors. In other words, both buyer and seller should be fully aware of all the factors that comprise the total "package" being exchanged for the asked-for amount of money in order that they may evaluate a given price. [br] According to the passage , the price system is related primarily to_____.
选项
A、labor and education
B、transportation and insurance
C、products and services
D、the buyer and the seller
答案
C
解析
细节题。根据文章第一段They are also the means by which productsand services that are in limited supply are rationed among buyers.价格主要与产品和服务相关,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3427106.html
相关试题推荐
USimportpricesrecordedthebiggestdropinfivemonthsinNovemberasfoo
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Therearetwofactorswhichdetermineanindividual’sintelligence.Thefirs
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
Pricesdeterminehowresourcesaretobeused.Theyarealsothemeansbywh
随机试题
Hersharp_____ofthefilminthepaperthismorninggaverisetoahotdiscussi
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
ThemostimportantdivideinAmericatodayisclass,notrace,andtheplace
A.硝普钠 B.多巴胺 C.去甲肾上腺素 D.酚妥拉明 E.西地兰强心药
为了给旅游者留下良好的印象,导游人员的着装要()。A.保持中华民族的文化传统
基本分析法中的公司分析侧重于对()的分析。 Ⅰ.盈利能力 Ⅱ.发展潜力
技术分析是指以()为研究对象,以判断市场趋势并跟随趋势的周期性变化来进行股
患者女,35岁,甲状腺全切除术后4小时,突感呼吸困难、颈部肿胀、口唇发绀,无喉头
某批混凝土试块经检测发现其强度值低于规范要求,后经法定检测单位对混凝土实体强度进
如图所示电压幅值为E的直角电压波在两节点无限长线路上传播时,当Z2>Z1Z3时,
最新回复
(
0
)