首页
登录
职称英语
Sleep is very ancient. In the electroencephalographic (脑电图仪的) sense we share
Sleep is very ancient. In the electroencephalographic (脑电图仪的) sense we share
游客
2024-02-03
64
管理
问题
Sleep is very ancient. In the electroencephalographic (脑电图仪的) sense we share it with all the primates (灵长类动物) and almost all the other mammals and birds: it may extend back as far as the reptiles (爬行动物).
There is some evidence that the two types of sleep, dreaming and dreamless, depend on the life style of the animal, and that predators (食肉动物) are statistically much more likely to dream than prey, which are in turn much more likely to experience dreamless sleep. In dream sleep, the animal is powerfully immobilized (使固定不动) and remarkably unresponsive to external stimuli. Dreamless sleep is much shallower, and we have all witnessed cats or dogs cocking their ears to a sound when apparently fast asleep. The fact that deep dream sleep is rare among prey today seems clearly to be a product of natural selection, and it makes sense that today, when sleep is highly evolved, the stupid animals are less frequently immobilized by deep sleep than the smart ones. But why should they sleep deeply at all? Why should a state of such deep immobilization ever have evolved?
Perhaps one useful hint about the original function of sleep is to be found in the fact that dolphins and whales and aquatic mammals in general seem to sleep very little. There is, by and large, no place to hide in the ocean. Could it be that, rather than increasing an animal’s vulnerability, Ray Meddis of London University has suggested this to be the case. It is conceivable that animals that are too stupid to be quite on their own initiative are, during periods of high risk, immobilized by the implacable arm of sleep. The point seems particularly clear for the young of predatory animals. This is an interesting notion and probably at least partly true. [br] Which of the following might be the best title for this passage?
选项
A、Evolution of Animal’s Sleep.
B、Two Types of Sleep.
C、The Original Function of Animal’s Sleep.
D、Animals and Sleep.
答案
A
解析
本文三段虽然讨论的内容各有侧重,但是都谈到了睡眠在各种动物中的差异以及发展的历史,具体用词如下:第1段第1句中的ancient,最后一句中的extend back;第2段最后一句中的evolved;第3段第1句中的original function。A比较准确地归纳了本文大意。B只是概括了第2段的内容;C只提及第3段的论述内容;D似乎涵盖了三段内容,但是过于宽泛,不够具体。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3417882.html
相关试题推荐
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
Sleepisveryancient.Intheelectroencephalographic(脑电图仪的)senseweshare
随机试题
Whoissuestheannouncement?[br]WhatwillMr.Mobeconcurrentlyservingas?H
A、Hisroleasanewtrainer.B、Hisexcellentfigure.C、Hisabilitytohelpthes
[originaltext]M:Ithinkthatintermarriageisagoodidea.Afterall,wearel
表面黄白色或淡棕黄色,有纵皱纹、细根痕及略凹陷的横长皮孔,质坚实,断面类白色,富
共用题干 TheDrinkYourBodyNeedsMost1.O
对流行性腮腺炎的护理。以下正确的是A:可以多进食饼干、薯片等调节食欲 B:严禁
关于劳动争议协商解决的表述,正确的有()A.劳动者一方可以要求所在企业工会参与
马克思主义哲学中的辩证法、认识论、历史观在本质上是一致的,体现这种一致性的公式有
(2020年真题)对终审的民事判决不服,当事人可以上诉。()
患者女,45岁。被鱼刺扎伤右手示指尖2天,右手示指针刺样痛半天就诊。查体:T36
最新回复
(
0
)