首页
登录
职称英语
Will Tourism Bring Harm to the Environment?1.国内的旅游业发展迅速2.有人担心游客过多会对环境造成破坏3.我的
Will Tourism Bring Harm to the Environment?1.国内的旅游业发展迅速2.有人担心游客过多会对环境造成破坏3.我的
游客
2024-02-03
51
管理
问题
Will Tourism Bring Harm to the Environment?
1.国内的旅游业发展迅速
2.有人担心游客过多会对环境造成破坏
3.我的看法
选项
答案
Will Tourism Bring Harm to the Environment?
In recent years, China has witnessed rapid growth in tourism. Many are concerned that too much tourism may cause grave harm to the environment. And I can’t too agree to their view.
There are many ways in which tourism brings about bad effects to the environment. One of the examples is that in order to attract tourists, large patches of woods were eliminated to build accommodation facilities as well as artificial scenic spots. This unavoidably destroys the natural beauty of the scenic spots. Worse still, it breaks the ecological balance of these areas, resulting in the shortage of farm land, water and animals. Moreover, with large numbers of tourists flooding into the scenic spots every year, they have produced all kinds of garbage everywhere, placing much pressure on environment protection.
All in all, too much tourism brings harm to the environment in many ways. So it is unwise to sacrifice the environment for the unreasonably rapid growth of tourism, and there should be a balance between tourism development and environment protection.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3417322.html
相关试题推荐
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Haiti’sTourismA)LikemanyofitsCaribbeanneighb
Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityoftheenvironment
Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityoftheenvironment
随机试题
Theclauseinthesentence"Itisstillunknownwhethershewillcomeornot"is
Marcowasimpatient.Heresentedbeingaskedtowaitandexpectedtheinterviewe
Musicaffectsmood,mentalperformanceandphysicalperformance.A、正确B、错误A无论文章里
[originaltext]Theearthisgettingwarmer.Peopleburncoal,oilandgasan
[originaltext]W:Hi,Mark,nicetoseeyouhere.Iheardaboutyourhorsebackj
不能促使承包人降低工程成本,甚至最可能“鼓励”其增大工程成本的合同形式是( )
以下域名服务器中,没有域名数据库的()。A.缓存域名服务器 B.主域名服务器
共同基金当事人中,作为共同基金资产的名义持有人和保管人的是()。A:管理人 B
下列关于线粒体氧化磷酸化解偶联的叙述,正确的是( )。A.ADP磷酸化作用继续
EPQ中国修订版的报告单上剖析图数量是()。 (A)1(B)2(C)
最新回复
(
0
)