首页
登录
职称英语
[originaltext] In the eyes of many people, city life is attractive with all
[originaltext] In the eyes of many people, city life is attractive with all
游客
2024-02-02
49
管理
问题
In the eyes of many people, city life is attractive with all its advantages and convenience, yet they don’t see the other side of the picture. First, with the expansion of the city, housing has become a serious problem for city people. Then there is the problem of pollution. Harmful gases from vehicles and poisonous water from factories pollute our surroundings, and noise continually disturbs your peace and rest and drives you mad. Thirdly, modem city life puts a high pressure upon people, you have to hurry to bump into the flood of people, bicycles, cars, buses... All day long you are under great stress. Fourthly, big cities also cause some social problems, of which high crime rate is the most serious one. People are justifiably in fear of becoming victims of burglaries, robbery, murder and other crimes at any time. The city should find some way or other to cope with all these problems.
16. What may drive city people mad, according to the passage?
17. What are city people constantly in fear of?
18. What is this passage mainly about?
选项
A、Crowded houses.
B、Polluted water from factories.
C、High crime rate.
D、Continual noise.
答案
D
解析
文中列举了城市生活的四大不利之处:hous-ing,pollution,high pressure和social problems。其中说到pollution时提到gases,water和noise,并且说“noise continually disturbs yourpeace and rest and drives you mad”。答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3416440.html
相关试题推荐
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnowblindness.Yet,withdar
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnowblindness.Yet,withdar
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnowblindness.Yet,withdar
Manypeoplebelievetheglarefromsnowcausessnowblindness.Yet,withdar
随机试题
Today’sworkerisnolongerwillingtoworkinanauthoritariananddehumani
如果你是一个中等水平的读者,你能够以每分钟300字的速度阅读一本中等水平的书。不过,你必须每天这样坚持下去,否则就无法保持这种水平。【T1】你也不可能以这
[originaltext]W:Lookattheseclothesdesignedbytopfashiondesigners!What
Accordingtoreportsinmajornewsoutlets,astudypublishedlastweekinclu
AboutWetlandsintheU.S.A.Peopleenjoyafamoussoup(SH
一厂商分别向东西部两个市场销售Q1与Q2单位的产品。已知厂商的总成本函数为C=5
甲为索取赌债,扣押“赌友”李某数天。甲的行为应认定为( )。A.抢劫罪 B.
A.中药材B.中药饮片C.中成药D.中药E.天然药物在现代医药理论指导下使用的天
男,53岁,2型糖尿病,控制饮食无效,体重超重,过度肥胖,选下列哪种降糖药为最佳
2015年1月4日,甲公司初次录用张某并安排其担任车间操作工,月工资
最新回复
(
0
)