首页
登录
职称英语
[originaltext] The nationwide EU-China Training Project for Clerical Staff r
[originaltext] The nationwide EU-China Training Project for Clerical Staff r
游客
2024-02-02
64
管理
问题
The nationwide EU-China Training Project for Clerical Staff recently started in Beijing following the launch of a piloting program in Wuhan, Hubei Province.
The project is designed to improve the competitiveness of Sino-EU joint ventures. Any enterprise in any region will be able to discuss training requests with foreign experts and jointly devise training programs. Helped by European and Chinese experts the project will not only train clerical staff, but also benefit the Chinese education system by employing the latest European training methods. Most of the project’s services will be free.
The piloting program in Wuhan, funded with 15 million euros from the EU Commission and Hubei Province, will improve staff in Sino-EU joint ventures over the next five years. Another 40 projects will go in other provinces and in different companies.
23. What’s the purpose of the project?
24. How can the project benefit the Chinese education system?
25. Who supported the piloting program in Wuhan?
选项
A、Chinese Central government.
B、The local government in Hubei Province.
C、Both the Central government and Hubei Province.
D、Both Hubei province and EU Commission.
答案
D
解析
选项是机构名称,可以预测是某种行为的执行者或承受者。文章结尾主要介绍武汉的项目,其中的定语funded with 15 million euros from theEU Commission and Hubei Province说明是两个机构出资的,问题中的support对应文中的fund,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3416431.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Whichdistancedidtheytalkabout?[originaltext]16.W:Howfarisitfrom
【B1】[br]【B2】A、acceptedB、claimedC、isolatedD、challengedD从上下文判断该句意为:“权威是不容被挑战
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
StudyActivitiesinUniversityInordertohelpcollege
Aparadoxofeducationisthatpresentinginformationinawaythatlookseas
Believeitornot,opticalillusion(错觉)cancuthighwaycrashes.Japani
[originaltext]M:Amy,areyouinterestedinjoiningusforthepartythisweeke
出版活动是由三个要素——稿件、编辑、发行——组成的。()
认为“天上的一切星宿,地上的一切陈设,总之,构成大宇宙的一切物体,在心灵以外都没
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)