首页
登录
职称英语
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds u
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds u
游客
2024-02-01
90
管理
问题
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds us of a topic education writers almost never address—the indecent side of the recruitment of teachers abroad for U.S. schools. The AFT report, "Importing Educators: Causes and Consequences of International Teacher Recruitment," has some shocking disclosures, and deserves a close reading.
The report says that one recruiter for overseas-educated teachers in Newark, N.J., forced recruits to sign a contract obligating them to kick back 25 percent of their salaries to the recruiter. Other recruiters claimed that they would help the teachers to get loans at 60 percent interest rate. Some forbade them to own cars. Some placed the newly arrived teachers in overcrowded, unfinished housing, the report said.
The AFT was smart to start their press release on the report with this true statement: "The growing number of overseas-educated teachers in U.S. schools has put many talented educators in classrooms." Then it added the concerns that the immoral recruiting has raised.
This is something for school boards and citizens to investigate in cities that have recruited many teachers from abroad. It is another reason why we should celebrate groups like Teach For America that are working hard to persuade more Americans to consider teaching in those districts that have the greatest shortages.
The best teacher I ever saw in action, the man who turned me into an education reporter, was educated in Bolivia, and taught there until he moved to the U.S. when he was 34. He was not recruited by anyone. His wife hoped that moving him to America would persuade him to stop teaching, which she thought was beneath him. His name is Jaime Escalante. If anyone had tried any of these recruiter tricks on him, they would have regretted it for the rest of their lives. He was, and still is in retirement, a tough guy, who spent 10 years learning English and redoing his college education so he could teach here. I am sure the AFT will be very happy if we get more like him, and stop this exploitation of people who want to help kids. [br] According to the passage, what is AFT?
选项
A、A non-government organization of teachers.
B、A research institute on teachers’ issues.
C、A government branch administering teachers.
D、A scholarly journal issued by teachers.
答案
A
解析
第1段第1句提到了AFT发表了一份新报告,据此可以推断AFT是一个具有行为能力的个人或组织,据此可排除D。文章最后一句提到如果我们有更多像Mr.Escalante那样的老师,并停止剥削真心从教的老师,AFT会很高兴,从此可见,AFT对于对老师的剥削,并不能采取什么行动,可排除C。而全文提到AFT一篇有关海外教师招募问题的报告,并不能说明AFT就是一个针对教师问题的调查机构,B排除。综合上述,本题选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3413942.html
相关试题推荐
SomeAmericansarealittlenervousaboutthenation’sfuture,butothersfe
SomeAmericansarealittlenervousaboutthenation’sfuture,butothersfe
SomeAmericansarealittlenervousaboutthenation’sfuture,butothersfe
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsages3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
Onaverage,Americankidsaged3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
AnewreportreleasedbytheAmericanFederationofTeachers(AFT)remindsu
AnewreportreleasedbytheAmericanFederationofTeachers(AFT)remindsu
AnewreportreleasedbytheAmericanFederationofTeachers(AFT)remindsu
AnewreportreleasedbytheAmericanFederationofTeachers(AFT)remindsu
随机试题
______thestormweshouldhavearrivedearlier.A、ThankstoB、OwingtoC、Butfor
[originaltext]WeonlyhaveafewminutesleftsoI’dliketogooveracoup
In1971,agroupofdoctorsgottogetherinFranceandcreatedanorganizat
Itisnevertooearlyforyoutolearnaboutthevalueofmoneyasateenage
[originaltext]AnewbookbytwoprofessorsatPennsylvaniaStateUniversity
10岁男童,好素食,近半年来感觉疲倦、乏力、头晕、记忆力减退、学习注意力不集中、
毛蚴孵化法可用于诊断A.丝虫病B.血吸虫病C.疟疾D.锥虫病E.黑热病
企业的资本成本包括()。A、用资费用 B、营业费用 C、销售费用
(2021年真题)某企业为增值税小规模纳税人,2020年4月1日购入一台不需要安
水池满水试验中,水位观测的要求有()。A、测读水位的初读数与末读数之间的间隔时
最新回复
(
0
)