首页
登录
职称英语
[originaltext] Even though insects are a delicacy in some parts of the world
[originaltext] Even though insects are a delicacy in some parts of the world
游客
2024-02-01
58
管理
问题
Even though insects are a delicacy in some parts of the world, to many people, the thought of eating them is downright disgusting.(5)In the Western countries, there is no culture of eating entire insects, then the idea is to use the protein in powder as an ingredient, so people might tend to receive better this protein, if they cannot see it.
(6)A Mexican research said insects are a great source of heart healthy omega-3 bitty acids. Fish is also the main source of omega-3 oils. but environ mentalists say over-fishing is depleting the oceans.
Backing up the increased reliance on insects is the United Nations Food and Agriculture Organization. In a 2013 report,(7)the UN agency endorsed the cultivation of bugs as a food source, saying it’s environmentally-friendly and could boost the world’s food production.
Insects require little food to grow and experts say they yield more meat per kilogram than other protein sources. And there’s no shortage of protein-rich creepy crawlies, which also contain fat, vitamins, fiber and minerals.
5. Do people in western countries eat insects?
6. Why is it good for humans to eat insects?
7. Why does the UN agency support the plan of cultivating bugs as a food source?
选项
A、Insects are rich in Vitamin 3.
B、Insects are as delicious as fish.
C、Eating insects is good for the heart.
D、Eating insects will help you to grow taller.
答案
C
解析
录音中提到昆虫中富含对心脏健康有好处的欧米伽一3脂肪酸(heart healthyomega一3 fatty acids),由此可知C选项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3413753.html
相关试题推荐
[originaltext]TraditionalAmericansummercampsofferyoungpeopleachance
[originaltext]Readingisapermanenttopicforthosehighlycivilizedcount
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
[originaltext]Americansgetsomeoftheirnewsandentertainmentfrompubli
[originaltext]W:What’syourplanfortheinteriordecorationofthehousewear
[originaltext]W:What’syourplanfortheinteriordecorationofthehousewear
[originaltext]W:What’syourplanfortheinteriordecorationofthehousewear
[originaltext]W:Ihaveaveryimportantthingtoaskyou.DoyouspeakFrench?
随机试题
Lookatthefollowingstatements(Questions36-40)andthelistofpeoplebelow.M
Whatsurprisedmewasnotwhathesaidbut______hesaidit.A、thewayB、inthewa
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcaters
Fewpeopleknewthesuccessfulbusinessmanwhoisalsoacountry’scelebritywas
男性,50岁,上腹不适,食欲不振三个月。一个月来出现黄疸进行性加重,有体重减轻,
A.心肺脾肝 B.心肺脾肾 C.心肝脾肾 D.肺脾肝肾 E.心肺肝肾与津
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
在一元线性回归分析中,根据数据(xi,yi),已知:Lxx=10,Lxy=8,
洋地黄制剂的适应证是()A.心房颤动伴快速心室率 B.预激综合征并发心房颤
根据《招标投标法实施条例》,招标人可以采用两阶段招标的项目是( )。A.建设规模
最新回复
(
0
)