首页
登录
职称英语
[originaltext] Over the years, new technologies have changed farming. Change
[originaltext] Over the years, new technologies have changed farming. Change
游客
2024-01-31
62
管理
问题
Over the years, new technologies have changed farming. Change in a general direction is a trend. Yet people often recognize trends only when they consider the past. Today, we look back at some trends in American agriculture. [22]In 1920, America had more than 25 million horses and mules. Most were used for farm work. [22]Around the same time, a competitor began to appear in large numbers.
Tractors could turn soil, pull loads and speed harvests—and they could do it better. More tractors meant fewer horses and mules.
[23]By the 1960s, the numbers of these work animals settled to where they remain today. That is about one-tenth the levels in 1920.
Yet even the demand for tractors had its limits. Their numbers have been slowly decreasing since 1982. Experts say farmers can do more with less now because of new technologies. As tractors replaced horses and mules, farmers no longer needed to raise crops to feed work animals. Oats have long been food for horses and mules. In 1954, American farmers planted over sixteen million hectares of oats. By 2000, that was down to less than one million hectares. So what did the farmers do with the extra land? More and more farmers began to plant a new crop around the same time that the tractor became popular. It was the soybean. The soybean is one of the oldest plants harvested. Yet it was not planted widely in the United States until the 1920s. By the year 2000, close to 30 million hectares were planted with soybeans. [24]It is the nation’s most important crop for high-protein animal feed and for vegetable oil. [25]In fact, soybeans are the second most valuable crop grown by American farmers after corn. Much of the soybean production goes to exports.
22. In which year did tractors begin to appear in large numbers?
23. How many horses and mules did America have in the 1960s?
24. What is America’s most important crop for high-protein animal feed and for vegetable oil?
25. What is the most valuable crop grown by American farmers?
选项
A、Corn.
B、Soybean.
C、Oat.
D、Rye.
答案
A
解析
短文结尾处提到,“事实上,大豆是继玉米之后美国农民种植的第二大最有价值的农作物。”可见最有价值的农作物是玉米,答案是A。答题方法与上题一样。对于文中语义强调的内容要有所辨别,最后才能按听到的问题答题。若能听记most valuable这语义要点,本题就容易了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3408965.html
相关试题推荐
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Culturecanandshouldplayaroleinbringingpeopletogethe
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,[20]
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,[20]
[originaltext]Iamnotonlyapainter,butastudentofart.Sometimes,[20]
[originaltext]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.Iti
[originaltext]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.Iti
[originaltext]M:[9]TheRepublicanPartyinAmericaisopposingstemcellresear
[originaltext]M:I’msorryI’mlate,Rose.W:That’sallright,Vic.Myhousei
[originaltext]M:I’msorryI’mlate,Rose.W:That’sallright,Vic.Myhousei
随机试题
Mr.DoddsneverforgotMark’sbirthdays.[br]Mr.Doddswassurprisedtoseeap
WhatarethemostimportantnaturalresourcesinCanada?A、Forestresources.B、Mi
Theroleofteachersineducationextendspastresponsibilityofpassingal
[originaltext]M:Thanksforcomingover,Amy.I’dliketotalktoyouaboutares
某企业一直生产台式电脑,为了进一步扩大市场占有率,近年来又加大了平板电脑研发和投
决定远曲小管和集合管上皮细胞对水通透性最重要的激素是 A.血管升压素B.心房
商业银行的借款人由于经营问题,无法按期偿还贷款,商业银行这部分贷款面临的是()。
高经营杠杆行业的特征不包括()。 A.其产品平均成本随着生产量的增加迅速下降
某公司生产联产品A和B。A和B在分离前发生联合加工成本为400万元。A和B在分离
关于矩阵制组织机构的说法正确的有()。A.矩阵制组织机构分为强矩阵制组织形式.
最新回复
(
0
)