首页
登录
职称英语
[originaltext] My mother was born in a small town in northern Italy. She was
[originaltext] My mother was born in a small town in northern Italy. She was
游客
2024-01-30
28
管理
问题
My mother was born in a small town in northern Italy. She was three when her parents immigrated to America in 1926. They lived in Chicago when my grandfather worked making ice cream. Mama thrived in the urban environment.
At 16, she graduated first in her high school class, went onto secretarial school, and finally worked as an executive secretary for a railroad company. She was beautiful too. When a local photographer used her pictures in his monthly window display, she felt pleased. Her favorite portrait showed her sitting by Lake Michigan, her hair went blown, her gaze reaching toward the horizon. My parents were married in 1944. Dad was a quiet and intelligent man. He was 17 when he left Italy. Soon after, a hit-and-run accident left him with a permanent limp.
Dad worked hard selling candy to Chicago office workers on their break. He had little formal schooling. His English was self-taught. Yet he eventually built a small successful wholesale candy business. Dad was generous and handsome. Mama was devoted to him. After she married, my mother quit her job and gave herself to her family.
In 1950, with three small children, dad moved the family to a farm 40 miles from Chicago. He worked the land and commuted to the city to run his business. Mama said good-bye to her parents and friends, and traded her busy city neighborhood for a more isolated life. But she never complained.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does the speaker tell us about his mother’s early childhood?
17. What do we learn about the speaker’s father?
18. What does the speaker say about his mother?
选项
A、She was fascinated by American culture.
B、She was very generous in offering help.
C、She was highly devoted to her family.
D、She was fond of living an isolated life.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3406946.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hi,Mr.Johnson.Whendoyouusuallygetup?M:[9]Iusuallyge
[originaltext]W:DoyouknowwhatJulia’shobbiesare?M:Idon’tknow.Butshe
[originaltext]W:DoyouknowwhatJulia’shobbiesare?M:Idon’tknow.Butshe
随机试题
Lawyersarelessthan1%ofAmericanadults,(1)_____theyarewell-represen
Thepolicereleasedthefirstvideoimagesyesterdayofthetwomenbelieved
Twonewbridges______ontheriverbytheendofnextyear.A、willbebuiltB、wi
压力式比例混合装置安装时,支架应与基础牢固固定,且不应拆卸和损坏配管、附件;罐的
下列挡土墙结构类型中,受地基承载力限制最大的是()。A:重力式挡土墙 B:加
10天女婴,足月顺产,母乳喂养,生后第3天出现黄疸。近2天皮肤黄染加深,拒乳,体
票据权利包括()。A.请求权 B.持有权 C.追索权 D.承兑权
患者,女性,32岁,5天前出现发热、乏力、恶心、食欲下降,查巩膜轻度黄染,肝肋下
关于市场定位的说法,错误的是()。A.市场定位是企业根据竞争者产品所在区域,
根据证券法律制度的规定,下列情形中,无须经中国证监会核准的是()。A.在全国中
最新回复
(
0
)