首页
登录
职称英语
[originaltext] Around the world more and more people are taking part in dang
[originaltext] Around the world more and more people are taking part in dang
游客
2024-01-29
73
管理
问题
Around the world more and more people are taking part in dangerous sports and activities. Of course, there have been people who have looked for [22]adventure—those who have climbed the highest mountains, explored unknown parts of the world or sailed in small boats across the oceans. Now, however, there are some people who seek an immediate thrill from a risky activity which may only last a few minutes or even seconds.
Bungee jumping is a good example of such activities. People jump from a high place 200 meters above the ground with an elastic rope tied to their ankles. They fall at up to 150 kilometers an hour until the rope stops them from hitting the ground. It is estimated that 2 million people around the world have tried bungee jumping. Why do people take part in such activities? Some psychologists suggest that it is because life in modern societies has become safe and boring. Not very long ago, people’s lives were constantly under threat. They had to go out and hunt for food, diseases could not easily be cured, and 1ife was a continuous battle for survival.
Nowadays, according to many people, 1ife offers little excitement. They live and work in a comparatively safe environment: they buy food in shops: and there are doctors and hospitals to look after them if they are ill. [25]The answer for some of these people is to seek danger in activities such as bungee jumping.
22 What does the speaker say about bungee jumping?
23 Why do people take part in dangerous sports nowadays?
24 What was life like in the past?
25 What does the speaker think of dangerous activities?
选项
A、It was quite stable and carefree.
B、It was not easy to survive.
C、People enjoyed a long healthy life.
D、People needn’t work hard for a living.
答案
B
解析
短文提到,以前人类生活时刻面临疾病、饥饿等生存威胁。B中的not easy to survive对应文中的lives were constantly under threat及a continuous battle for survival,故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3403770.html
相关试题推荐
[originaltext](19)Attractingandfeedingwildbirdsareentertainingactiv
[originaltext](19)Attractingandfeedingwildbirdsareentertainingactiv
[originaltext]It’slogicaltosupposethatthingslikegoodlaborrelations
[originaltext]It’slogicaltosupposethatthingslikegoodlaborrelations
[originaltext]M:Iamsorelieved,(12)Ijustfinishedthestory1wasworkingo
[originaltext]M:Iamsorelieved,(12)Ijustfinishedthestory1wasworkingo
[originaltext]M:Iamsorelieved,(12)Ijustfinishedthestory1wasworkingo
[originaltext]M:Iamsorelieved,(12)Ijustfinishedthestory1wasworkingo
[originaltext]W:(8)WheredidyougoonMayDay?Icalledyouseveraltimes.M
[originaltext]ThisisthemostdevastatedareahereinthetownofBranquin
随机试题
【B1】[br]【B19】A、articleB、reportC、workD、feelingC由句子结构可知应填入一个名词作表语,但article(文
Thatteacherisverygood______children.A、overB、atC、onD、withDThatteacher
COMETOTHEFIRSTEVERDIOPTRADESHOW!Morethan200Algerianmanufacturersare
Whatdotheextraordinarilysuccessfulcompanieshaveincommon?Tofindout
Goodadviceis______price.A、overB、beyondC、aboveD、topB介词辨析题。此句中beyond是“超出”的
[originaltext]M:Goodmorning,Dr.Smith.MynameisPeter.Iamafreshmanin
Youshouldspendabout20minutesonthistask.Thediagramshowsthest
下列属于地下排水设施的有()。A.边沟 B.盲沟 C.暗沟 D.渗沟
下列对框支承隐框玻璃幕墙的玻璃板块安装的说法,不符合规范要求的有()。 A
按照《价格法》、《房地产经纪管理办法》等法律法规要求,房地产经纪机构应( ),
最新回复
(
0
)