首页
登录
职称英语
[originaltext] New tougher alcohol guidelines have been published which redu
[originaltext] New tougher alcohol guidelines have been published which redu
游客
2024-01-29
69
管理
问题
New tougher alcohol guidelines have been published which reduce the recommended drinking limits and call for some days every week, away from alcoholic beverages. It says if people drink, it should be moderately over three or more days and that some days should be alcohol-free. Pregnant women should not drink at all.
The guidance from the UK’s chief medical officers, which says there is no safe level, sets a new limit of 14 units—equivalent to six pints of beer or seven glasses of wine—a week. The 14-unit limit has been chosen because at that point, your drinking leads to 1% risk of dying from alcohol-related causes. This has been considered an acceptable level of risk as it is approximately the same risk that someone has when they do an everyday task such as driving a car.
1 What is the key information of the latest-issued guidelines?
2 Why are 14 units regulated in the latest-issued guidelines?
选项
A、Six pints of wine a week is advised for drinkers.
B、It is not advisable to take alcohol every day.
C、Appropriate drinking is beneficial to old people.
D、Safe drinking is essential to people’s health.
答案
B
解析
题目询问新发布指南的主要信息。新闻开头提到,新发布的饮酒指南呼吁人们每周空出几天不喝酒,B“每天喝酒不可取”符合原文建议,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3403436.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller,isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
[originaltext]Acrowdofsome35,000,includingU.SFirstLadyandItalian
[originaltext]PoliceinSwitzerlandhaveconfirmedthataterminallyillBr
[originaltext]SonyandBertelsmannAGhaveagreedtocombinetheirmusicun
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TherearethreegroupsofEnglishlearners:beginners,interm
[originaltext]TheLondonBoroughofCamdenprovidesmanyservicesforelder
随机试题
[img]2010q3/ct_epem_epelist_0641_20111[/img][originaltext]Youcanrestinthes
Unenlightenedauthoritarianmanagersrarelyrecognizeacrucialreasonforthel
Imagineyouareinadepartmentstoretobuyacarry-onsuitcase.Asyouwalk
Englishisoneoftheworld’smostwidelyspokenlanguages.Thisispartly
Mostlibrariesrequireyoutoregisterbeforeyouareallowedtoborrowany
要以培养担当民族复兴大任的时代新人为着眼点,强化(),发挥社会主义核心价值观
患者,65岁,老年性痴呆5年。生活能力下降,自己扣纽扣、系鞋带慢慢出现困难,分不
感性认识与理性认识的区别是 A.感性认识是可靠的,理性认识不可靠 B.感性认
下列关于施工企业项目经理工作的表述中,正确的是()。A.项目经理是一个专业人士的
项目经理部对竣工工程现场成本核算的目的是()。A.考核项目管理绩效 B.
最新回复
(
0
)