首页
登录
职称英语
[originaltext] This library is an English language teaching and learning lib
[originaltext] This library is an English language teaching and learning lib
游客
2024-01-28
70
管理
问题
This library is an English language teaching and learning library.[19]Unfortunately our resources are limited and so not everyone can join. Teachers of English, university students and professionals who are in the medical, engineering, and management fields can all join the library. Those from other professions are welcome to apply. But your application will not necessarily be approved. You must fill in a library application form and put it in the box on the librarian’s desk. Because of the high number of applications we receive each week, you must wait one week. Please bring your student or work card to pick up your library cards. Library application forms which are not picked up within two months will be discarded and you will have to reapply.
You may borrow one video at a time. The video must be returned in one week.[20]If you can’t return it on time, please call. Otherwise your video library card will be cancelled. You may borrow three items at one time.[21]That is three books or three cassettes. Items must be returned within one month. You can telephone the library to renew items for another month.
19. Why can’t the library issue library cards to everyone who applies?
20. What will the library do if a reader fails to renew the video when it is due?
21. For how long can a reader keep the book before he renews it?
选项
A、Because it takes too long to process all the applications.
B、Because its resources are limited.
C、Because it is a library for special purposes.
D、Because there is a shortage of staff.
答案
B
解析
细节题。短文开头就介绍说这是一个针对英语语言教学与学习的图书馆,而不幸的是,图书馆的资源有限(our resources are limited),所以并不是人人都能参加,由此可见答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3401059.html
相关试题推荐
它被翻译成20多种语言并在全世界广为流传。Ithasbeentranslatedintomorethan20languagesandspre
英语的分数由150分减为100分,而语文由150分增至180分。TheEnglishscorewilldecreasefrom150points
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
随机试题
Lookatthechartbelow.Itshowsarestaurant’sincome,totalexpenditureanda
TheopinionofmanyengineersisthatthearchitectsthatdesignedtheNewY
Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwereyouamiddleor
Thedeliverablefromthisphasealsoinc
试回答突起型热熔型路面标线涂料性能要求的相关问题。(1)其软化点为()。A.≥
《2012预算定额》适用于北京市行政区域内的工程范围有()。A.工业与
我国目前股权投资基金行业自律组织的行业自律主要内容() Ⅰ.募集 Ⅱ
分部工程应由( )组织相关人员进行验收。A.总监理工程师 B.专业监理工程师
A.围绝经期雌孕激素替代 B.多囊卵巢综合征 C.早婚、多产、性生活紊乱者
男性,20岁,活动后心悸、气急2个月。检查发现肝大,质地中等、表面平滑、有压痛,
最新回复
(
0
)