首页
登录
职称英语
[originaltext] (19)Freezing weather can mean frostbite and low body tempera
[originaltext] (19)Freezing weather can mean frostbite and low body tempera
游客
2024-01-28
52
管理
问题
(19)Freezing weather can mean frostbite and low body temperature unless a person is prepared. To avoid cold-related injuries, here is a simple way to remember four basic steps to stay warm. Think of COLD— C. O. L. D. The C stands for cover. Wear a hat and scarf to keep heat from escaping through the head, neck and ears.(20)And wear mittens instead of gloves. In gloves, the fingers are separated, so the hands may not stay as warm. The O stands for overexertion. Avoid activities that will make you sweaty. Wet clothes and cold weather are a bad mix. L is for layers. Wearing loose, lightweight clothes, one layer on top of another, is better than wearing a single heavy layer of clothing. Also, make sure outerwear is made of material that is water resistant and tightly knit. Can you guess what the D in COLD stands for? D is for dry. In other words, stay as dry as possible. Pay attention to the places where snow can enter, like the tops of boots, the necks of coats and the wrist areas of mittens.(21)And here are two other things to keep in mind, one for children and the other for adults. Eating snow might be fun but it lowers the body’s temperature.(21)And drinking alcohol might make a person feel warm, but what it really does is weaken the body’s ability to hold heat.
19. What does the passage mainly talk about?
20. Why does the speaker advise to wear mittens instead of gloves in winter?
21. What can be inferred from the passage?
选项
A、How to stay warm in cold weather.
B、What to wear in winter.
C、How to explain the word "cold. "
D、How to have fun in winter.
答案
A
解析
主旨大意题。本题问的是文章主要讲了哪方面的内容。短文开头就提到如果不做好准备,严寒的天气会造成冻伤和体温降低,为了避免由寒冷带来的伤害,短文给出保暖的四个步骤。接下来讲话者详细介绍了四个步骤并且指出两个注意事项,故本文主题应为“如何在寒冷的天气里保暖”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400705.html
相关试题推荐
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
随机试题
Inthispart,youareexpectedtowriteacompositionentitled"LookingForward
Youshouldnot______yourfather’sadvice.Anywayheismuchmoreexperiencedtha
ThelargestuniversityinCanadais______.A、LavalUniversityB、theUniversityo
TitleEnglishLanguageTestingServiceConductedTheBritishCouncil
中国期货业协会的成立,标志着我国()级监管体系的形成。A、一B、二C、三D、四C2000年12月29日,中国期货业协会经过多年酝酿终于宣告成立
Instudyafterstudy,fourtraitsare【C1】______ofhappypeople.First,happy
禁止通过屏蔽服(____)。(A)断接地电流(B)接接地电流(C)空载线
在统计行政诉讼的双方当事人中,被告为()。A.统计调查对象 B.统
逻辑思维在创造中不具备的作用是()。 A.发现问题B.分析事物内部矛盾
颌骨骨折的治愈标准是()A.骨性愈合 B.纤维性愈合 C.骨折线上的牙齿
最新回复
(
0
)