首页
登录
职称英语
[originaltext] In the local newspaper of my community recently there was a s
[originaltext] In the local newspaper of my community recently there was a s
游客
2024-01-28
64
管理
问题
In the local newspaper of my community recently there was a story about a man named Virgle Spears. He lived in a small town about 40 miles from my home. He had served 5 years in a New York prison for robbing a restaurant.[22]When he returned to his family, Mr. Spears couldn’t find a job. Everyone knew he had been in prison and nobody trusted him. Finally in desperation, he calmly walked into a local barber shop where he was well-known, pulled out a gun and took all the money the barber had. Up to this point it had been a fairly routine crime. But then something unusual happened.[24]Mr. Spears didn’t try to get away. He got into his car, drove slowly out of his town and waited for the police. When they called him, he made only one request. He turned to arresting policemen and said, "Would you please ask the court to put my family on welfare just as soon as possible?"
22. What made it difficult for Virgle Spears to find a job?
23. Why did Virgle Spears rob the local barber shop?
24. What did Mr. Spears do after he robbed the barber shop?
25. What can we infer from the passage?
选项
A、Mr. Spears enjoyed living in prison.
B、Mr. Spears was known as a greedy man in his community.
C、The police in New York were not very efficient.
D、The only way for Mr. Spears to support his family was by going to prison again.
答案
D
解析
短文提到,出狱后Mr.Spears找不到工作,无奈之下他抢劫了一家理发店,然后等警察来抓他,并请求警察让法院尽快把他的家庭纳入福利体制(askthe court to put my family on welfare),由此可矢口Mr.Spears唯一能够供养家庭的方法就是重回监狱,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3400691.html
相关试题推荐
[originaltext]Mathewlivedinabigcity,andalwayshadhishaircutbythe
[originaltext]Mathewlivedinabigcity,andalwayshadhishaircutbythe
[originaltext]Demographyisnotdestiny.Asthedebateoveraginggetsunder
[originaltext]Demographyisnotdestiny.Asthedebateoveraginggetsunder
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwerey
[originaltext]W:Bob,willyoutellmesomethingaboutthenewintelligenthous
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]W:Mr.Hiller.Isthenumberofcomplaintsincreasingordecreasi
[originaltext]DoctorsforchildrenfromtheU.S.Universityhavetakenaloo
[originaltext]DoctorsforchildrenfromtheU.S.Universityhavetakenaloo
随机试题
Whenherrivaldied,she______agriefshedidnotfeel.A、counteractedB、counter
WhathashappenedtotheCubans?[br][originaltext]Americancoastguardof
Ataroughestimate,Nigeriais_______GreatBritain.A、threetimesthesizeas
以下属应力中断式固定桥的是A.双端固定桥 B.单端固定桥 C.半固定桥 D
成熟阶段企业的考察重点是( )。 Ⅰ、管理团队、资产质量、融资结构 Ⅱ、产
下列对上市公司内核小组成员要求,正确的有()。 Ⅰ.内核小组通常
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
能够影响药物代谢的中西药联用药组是A.大黄与乳酶生 B.煅龙牡与吲哚美辛 C
在建设工程施工评标的初步评审阶段,发现有计算错误(不是小数点错误),总价金额与依
下列资金中,不在房地产项目投资现金流量表中列出的是()。A:开发建设投资 B:
最新回复
(
0
)