首页
登录
职称英语
[originaltext] At just 12 years old, Mike Hannon is making a difference in hi
[originaltext] At just 12 years old, Mike Hannon is making a difference in hi
游客
2024-01-24
56
管理
问题
At just 12 years old, Mike Hannon is making a difference in his community—one lunch at a time. “Mike’s Lunches of Love” has fed more than 2,000 of the town’s most vulnerable residents. Mike delivers meals to the homeless. “It’s like a way to give people joy, maybe spark something in them that can change them,” Mike told WBZ-TV. The mayor of Mike’s town feels that Mike is a great community leader, especially in such times of so much negative news. While his father commented on how proud he was of his son, yet, Mike isn’t looking for praise, but kindness in return. He hopes his acts of charity will influence others to spread positive actions in their own towns. Mike includes a handwritten message of joy on each bag. His message and star power has spread all over the country. To date, his online page to raise funds has brought in more than $44,000 and counting, raising more than $17,000 in just one day, with the help of many famous actors and others. People from all over the country are sending special handcrafted bags to help the young man with his mission to help those in need. Many are hoping the simple act of kindness spreads. Mike is seen as hope for the future of the town, the country and the world.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What does Mike Hannon do to help people in his town?
20. What does Mike hope others will do?
21. How are people all over the country responding to what Mike is doing?
选项
A、Spreading news of his deeds.
B、Writing him thank-you notes.
C、Following the example he sets.
D、Sending him hand-made bags.
答案
D
解析
细节辨认题。短文最后提到,Mike的善举影响了很多人,全国各地的人们都给他送来了特制的手工包,以帮助这个以帮人为己任的年轻人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3389079.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Stan,doyouhaveaminute?M:Oh,hi,Cathy,sure.What’sup?
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(12)Ihave
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(12)Ihave
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(12)Ihave
[originaltext]W:AreyouallreadyforChristmas?M:Areyoukidding?(12)Ihave
随机试题
Unlesswespendmoneytospotandpreventasteroidsnow,onemightcrashint
From2004to2010,Irecorded2620rainfall-inducedlandslidesworldwideth
TheJourneyofSelfImprovementI.Phasesofthejourneyof
Inschoolmostchildren____________(需要的是帮助和鼓励而不是惩罚).needhelpandencouragement
砂浆的保水性用()表示。A.坍落度 B.分层度 C.沉入度 D.工作度
怀疑颅内肿瘤引起的头痛,首先应进行A.头颅B超 B.腰穿脑脊液检查 C.头颅
退休养老规划首先要考虑的问题是(),因为它的大小将在很大程度上决定退休金储备金额
关于大气污染的说法,错误的是()。(2012年真题)A.光化学烟雾能腐蚀建筑
按照《国民经济行业分类》,中国的国民经济被划分为20个门类,其中房地产业作为一个
甘露醇属于A:利尿药 B:脱水药 C:扩充血容量药 D:抗心绞痛药 E:
最新回复
(
0
)