首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning. In today’s headlines, Scotland’s transport minis
[originaltext] Good morning. In today’s headlines, Scotland’s transport minis
游客
2024-01-23
88
管理
问题
Good morning. In today’s headlines, Scotland’s transport minister has warned of potentially extreme weather conditions as heavy snow is forecast across the country later this week. Orange warnings are in force for many areas for Wednesday and Thursday. The transport minister advised people in parts of Scotland covered by the orange alert to avoid travel on Wednesday. This is what he said to us: “The orange warning may be raised to red in some areas. That is a warning for snow that has never been seen since the modern system came into place in Scotland.” The orange warning has been extended until 6 p.m. on Thursday. Trains, planes and ferries are also likely to be affected, with a wind chill that could see parts of Britain feeling as cold as minus 15 degrees Celsius. The head of road policing said, “I would urge drivers to take extra care on the roads for their journeys. Drivers should make sure they’re prepared for their journey with warm clothing, food and drink, sufficient fuel and a charged mobile phone. There could be significant traffic delays, so please start to plan your journey now and consider if you really need to travel when conditions are this poor.”
Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
1. What were people in parts of Scotland advised to do?
2. What did the head of road policing urge drivers to do?
选项
A、Pay more attention to the roads.
B、Stay at a safer place.
C、Bring more mobile phones.
D、Take a train home.
答案
A
解析
细节辨认题。新闻最后提到,道路警察负责人会敦促司机在旅途中格外关注路面状况。司机们出门应做好充分准备,要有御寒的衣服、食物和饮料,要有足够的燃料,并确保手机充满电。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388860.html
相关试题推荐
[originaltext]AlmostallstatesinAmericahaveastatefair.Theylastforone
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbertw
[originaltext]Duringa1995roofcollapse,afirefighternamedDonaldHerbertw
[originaltext]MymotherwasborninasmalltowninnorthernItaly.Shewasthr
[originaltext]MymotherwasborninasmalltowninnorthernItaly.Shewasthr
[originaltext]M:Sarah,youworkintheadmissionsoffice,don’tyou?W:Yes,I
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]M:Hello,Ihaveareservationfortonight.W:Yourname,please.
[originaltext]Obtaininggoodhealthinsuranceisarealnecessitywhileyouare
随机试题
Sinceanyanswerwaslikelytocauseembarrassmenttohisparty,thepolitician
PASSAGEFOUR[br]Whatdoes"outlays"inParagraph8mean?Money.
Generationgapsarenothingnew.Imperfectcommunicationbetweenagegroups
BackinthecarefreedaysoftheNoughtiesboom,Britain’syoungstersweres
[originaltext]M:WhatdoyouplantodoforChristmas?W:Noconcreteplan,bu
下图中,类Product和ConcreteProduct的关系是( )
选择合格仪器设备的检定/校准服务单位,一般应评价()。A.检定/校准服务实验室的
在排球双人传球练习中,哪种练习方法难度最低?()。A.一抛一传 B.
《变电运维管理规定第10分册干式电抗器运维细则》:电抗器应满足安装地点的最大负载
关于施工成本分析依据的说法,正确的是( )。A.统计核算可以用货币计算 B.
最新回复
(
0
)