首页
登录
职称英语
[originaltext]Mount Etna is one of the most active volcanoes on Earth. The moun
[originaltext]Mount Etna is one of the most active volcanoes on Earth. The moun
游客
2024-01-23
64
管理
问题
Mount Etna is one of the most active volcanoes on Earth. The mountain has been in a state of near continuous eruption for half a million years. Exploring the Etna geographical area reveals a history written in fire. Before the eruptions, it was covered by forests of pine trees. Located in southern Italy, Etna is the highest active volcano in Europe. However, its height often changes when volcanic material accumulates during eruptions and subsequently collapses. Few volcanoes in the world have an eruption history so thoroughly documented by historical records— Etna’s eruption history dates back as far as 1500 BC. Some 200 eruptions have been recorded down through the centuries, but compared with other volcanoes, most of its eruptions have so far been fairly light in terms of death and destruction. Only about 100 deaths have been attributed to the volcano. The mountain hasn’t been entirely harmless, however; in 1928 it destroyed the town of Mascali. Over the centuries, Etna’s lower slopes have been shaped by human hands to take advantage of rich soils for growing grapes, apples and nuts. Local people have also carved out over 200 caves in the soft rock and used them for everything from sacred burial places to food storage. Large mammals once wandered the volcano’s slopes, but today foxes, wild cats, rabbits and mice are more common. Some of those small mammals help to sustain such big birds as golden eagles.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does the speaker say about Mount Etna?
17. What do we learn about the lower slopes of Mount Etna?
18. What does the speaker say about big birds like golden eagles at Mount Etna?
选项
A、They are now a tourist destination.
B、They attract a lot of migrating birds.
C、They provide shelter for the farmers.
D、They make good fields for farming.
答案
D
解析
短文中提到,几个世纪以来,埃特纳火山较低的斜坡经历了人类的改造,人们利用其肥沃的土壤种植葡萄、苹果和坚果。因此答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388772.html
相关试题推荐
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
HowtoMakeAttractiveandEffectivePowerPointPresentationsA)MicrosoftPowerP
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
随机试题
[audioFiles]audio_ehbm_j32001(20082)[/audioFiles]A、Veryinteresting.B、Inthec
[originaltext]W:I’dliketoexchangethisgreentablecloththatIboughtlast
[originaltext]M:Ican’tfindthekindofjoggingshoesIwantanywhereinthe
Howtoprotectyourcomputerfrombeingattackedbyavirus:Besureto
以下行为属于医疗事故的是A.某医生回家探亲,因误诊导致一邻居死亡 B.救护车在
《女驸马》,《花木兰》分别是哪个剧种的代表作()A.豫剧,京剧 B.越剧
下列各项中,不属于《中华人民共和国证券法》规定的证券交易内容的是()。A.申请证
某人要到60千米外的农场去,开始他以5千米/时的速度步行,后来有辆速度18千米/
幼儿锁骨青枝骨折最适宜的治疗方法是A.八字绷带固定 B.三角巾悬吊 C.锁骨
绞窄性肠梗阻的临床表现哪一项是错误的A、有腹膜刺激征 B、腹痛持续严重无缓解
最新回复
(
0
)