首页
登录
职称英语
[originaltext]When Ted Komada started teaching 14 years ago at Killip Elementar
[originaltext]When Ted Komada started teaching 14 years ago at Killip Elementar
游客
2024-01-23
72
管理
问题
When Ted Komada started teaching 14 years ago at Killip Elementary, he didn’t know how to manage a classroom and was struggling to connect with students. He noticed a couple of days after school that a group of kids would get together to play chess. “I know how to play chess. Let me go and show these kids how to do it,” he said. Now Komada coaches the school’s chess team. The whole program started as a safe place for kids to come after school. And this week dozens of those students are getting ready to head out to Nashville Tennessee, to compete with about 5,000 other young people at the SuperNationals of chess. The competition only happens every four years and the last time the team went, they won the third place in the nation. Komada says chess gives him, and his students, control. The school has the highest number of kids from low-income families. Police frequent the area day and night, as two months ago, a young man was shot just down the street. Komada likes to teach his students that they should think about their move before they do it. The lessons prove valuable outside the classroom as well. Many parents see these lessons translate into the real world. Students are more likely to think about their actions and see whether they will lead to trouble.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What did Ted Komada notice one day after he started teaching at Killip Elementary?
23. What are dozens of students from Komada’s school going to do this week?
24. What do we learn about the students of Killip Elementary?
25. What have the students learned from Komada?
选项
A、His students had trouble getting on with each other.
B、A lot of kids stayed at school to do their homework.
C、His students were struggling to follow his lessons.
D、A group of kids were playing chess after school.
答案
D
解析
短文开头提到,泰德·驹田在14年前来到基利普小学教书时,不知道如何管理学生,不会与学生沟通。他注意到有几天放学后,一群孩子聚在一起下国际象棋。因此答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388767.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
随机试题
Customerscaninquireaboutthestatusoftheirordersby______callingourhotli
However,growthinthefabricatedmetalsindustrywasableto______someofthe
Howdidthemantravelabroad?In______car.[br][originaltext](11)Aman
现在有不少慈善组织,专门帮助疲惫不堪的旅行者。但是对陌生人友好的老传统在美国仍盛行不衰,尤其是在远离旅游热线的小城镇。“我刚转了一圈,同这个美国人聊了聊
Forthree-quartersofitsspanonEarth,lifeevolvedalmost______asmicro-org
[originaltext]M:Bobissupposedtoarriveby8:00.W:Hiswifesaidhehadlef
InJulyof1970,theWhiteHouseandCongressworkedtogethertoestablis
中外合资旅行社不可设立分支机构。()
A、B、C、D、E、F、G代表七个村落,村落之间的道路连通情况如下图所示(边上的
治疗痔疮出血,首选A.白及B.槐花C.侧柏叶D.赤芍E.炮姜
最新回复
(
0
)