首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Morning, Ms. Samino, welcome to our studio.W: Thanks, my plea
[originaltext]M: Morning, Ms. Samino, welcome to our studio.W: Thanks, my plea
游客
2024-01-23
66
管理
问题
M: Morning, Ms. Samino, welcome to our studio.
W: Thanks, my pleasure.
M: OK, then, let me start by asking you how old your company is.
W: My grandparents started the company in 1955.
M: Why did they decide to open a furniture plant in Bucharest?
W: (8) At that time there was a construction boom. There was a great need for furniture, and my grandparents saw a business opportunity. (9) Their aim was to provide quality yet affordable wooden furniture. And this goal has never changed.
M: Do you still only work with wood?
W: That’ s right. It’ s what we know and what we do best. If we started trying different materials, our quality would probably suffer.
M: And all of the wood is local?
W: Correct. (10) A hundred percent of raw material comes from Romania.
M: Could you please outline how the company has grown over time? What have been the main challenges and opportunities that you have faced?
W: Well, back in the 50s and 60s, Romania was a lot poorer than it is today. My grandfather and father did not have much capital and our customers didn’ t have much money either. Survived limited growth, the big change was in 2007 , when Romania joined the European Union. (11) Suddenly, our market is exploded in size, and we could now sell our products all across the continent. There was also more financial investment and as a result, we went from having 20 employees to 200.
M: Which countries are your biggest market?
W: Besides Romania, our biggest market is Germany. There is strong demand there for our traditional style of furniture.
Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
8. Why did Samino’s grandparents start a furniture plant in Bucharest?
9. What was Samino’s grandfather trying to do?
10. What does Samino say about her company’ s raw materials?
11. Where does Samino’s company sell their products?
选项
A、Provide quality furniture at affordable prices.
B、Attract foreign investment to expand business.
C、Enlarge their company by hiring more workers.
D、Open some more branch companies in Germany.
答案
A
解析
题干问的是萨米诺的祖父试图要做什么。对话中女士说她祖父母的目标是提供质优价廉的木制家具,故答案为A(以负担得起的价格提供优质家具)。B项(吸引国外投资以扩大生意)、C项(雇用更多工人来扩大公司规模)和D项(在德国开设更多分公司)对话中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388742.html
相关试题推荐
[originaltext]Somediseasesareinfectious—likecoldsandfluButwhatabou
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]Climatechangeismakingitharderthanusualforscientists
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]I’mgladtoseesomanyofyouhere.We’vebecomereallyalar
[originaltext]W:Hello?M:Hi,Jessica?W:Oh,hi,Mike.What’sup?M:Sorryto
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]W:Hi,Mr.JohnsoaWhendoyouusuallygetup?M:[8]Iusuallyge
[originaltext]Parentsarebeingurgedtodownloadafreeappwhichtellsth
随机试题
ThePressConferenceThepressconferencehascertainadvantage
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
[originaltext]W:I’msorry,Sir.TheplanefromNewYorkisbehindscheduleas
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
患者外伤后,面色晦暗,头痛头晕,头痛经久不愈,痛如锥刺、痛处固定,或健忘,失眠,
盐酸哌替啶属于A:解热镇痛药 B:麻醉性镇痛药 C:镇静催眠药 D:中枢兴
刘某40岁时投保终身死亡保险,保险金额为10万元,同时投保医疗保险(无免赔约定)
(2012年真题)某企业2017年度生产经营用房原值12000万元;幼儿园用
(2020年12月真题)下列客体中,受知识产权法律制度保护的是()。A.产品
资产负债表中的负债项目是按照债务的()顺序排列。A.金额的大小 B.流动性的
最新回复
(
0
)