首页
登录
职称英语
[originaltext] Winter in many places is very cold. There is lots of snow aro
[originaltext] Winter in many places is very cold. There is lots of snow aro
游客
2024-01-23
47
管理
问题
Winter in many places is very cold. There is lots of snow around, and the ground freezes, which can make life difficult for animals. People in cold places live in warm houses and have learned to adapt. What do animals do? (22) There are three main ways that animals survive the cold in winter; sleep, adapt or migrate.
Some animals, such as bears, frogs and snakes, sleep all winter. They sleep very deeply and need little or no food. (23) While sleeping, their body temperature drops, and their heart beat slows down. To prepare for this before winter, these animals eat extra food to become fat, which gives them the energy they need while they sleep.
Other animals adapt. For example, by staying active in winter. It is often hard for them to find food. (24) So some animals, such as mice, collect extra food before winter, and hide it. When winter comes, they return to the hiding places to eat the food. Some animals grow thicker fur, or live in tree holes or underground to stay warm.
Some birds migrate by flying to a warmer place for the winter, where they can find more food. Some fly very long distances, including one kind of bird that flies from the remote north of the world, all the way to the distant south. (25) Some birds fly in groups for safety, while others fly alone.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the speaker say about animals in winter?
23. What do we learn about animals that sleep through winter?
24. How do animals like mice adapt to the severe winter?
25. Why do some birds fly in groups when migrating, according to the speaker?
选项
A、They have their weight reduced to the minimum.
B、They consume energy stored before the long sleep.
C、They can maintain their heart beat at the normal rate.
D、They can keep their body temperature warm and stable.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的have their weight reduced,consume energy stored,maintain their heart beat,keep their body temperature等词可预测,此题与如何在恶劣的环境中生存有关。题干问的是关于冬眠的动物,说话者告诉我们了什么。短文中提到为了准备过冬,这些动物会吃额外的食物,增加脂肪,为它们在冬眠期间提供能量,故答案为B。A项(它们将体重减到最轻)与原文不符,故排除。C项(它们能维持正常心率),短文开头提到动物冬眠期间体温下降,心率降低,与原文不符,故排除D项(它们保持体温暖和、稳定)与原文不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388591.html
相关试题推荐
他带领的军队占领了许多地方,并给这些地域造成了巨大破坏。Hisarmyhadcapturedmanyplaces,towhichserious
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Morepeoplethaneverarcdrinkingcoffeethesedays--butinsmallquantiti
EveningTrainandtheWomanIamworriedaboutthewoman.Iamafraidshe
Twiceayear,inspringandautumn,London’sfashionistasgo【C1】______atthe
Livinginatimewhenanever-increasingnumberofnewsproviderspushacon
王林平时成绩不好,总想找一个机会一鸣惊人。期末考试的前一天下午,王林走过教导处门
如果按时间长短来分析客户的投资目标,休假属于()。A.短期目标 B.中期目标
A.浙贝母B.桔梗C.满山红D.酸枣仁E.苦杏仁能刺激咽喉黏膜,反射性地引起支气
(2016年)下列系统需求选项中,属于GIS系统安全需求的是()。A
在交换发展过程中,商品的价值表现经历了( )阶段。A.简单的价值形式 B.扩大
求助者:您能理解一个大龄剩女的心理吗?我已经32岁了,如果错过他,我觉得这辈子都
最新回复
(
0
)