首页
登录
职称英语
[originaltext] Staring at a glowing iPhone screen in bed might be bad for yo
[originaltext] Staring at a glowing iPhone screen in bed might be bad for yo
游客
2024-01-23
69
管理
问题
Staring at a glowing iPhone screen in bed might be bad for your marriage, but in the future it will be a little easier on your eyes.
Apple is adding a new mode called "Night Shift" in the next version of its mobile operating system. (3)The mode changes the screen from blue light to a warmer setting. It detects your location and turns on automatically at night. Studies have found that exposure to blue light at night can impact our biological clock, leading to disturbed sleep.
Night Shift is one of the new features coming to iPhones and iPads later this year. Apple released the new version of iOS on Monday.
New education features in new iOS will let kids who are using iPads at school log into their personal profile from any shared classroom device. (4)A centralized admin account will let teachers control all their student’s IDs and manage things like courses and books.
3. What do we learn about the new mode of iPhone?
4. What can teachers do with the new education features?
选项
A、It can shift the screen from blue light to a warmer setting.
B、It can help people to fall into a sound sleep.
C、It can locate people and guide them at night.
D、It can record people’s biological clock.
答案
A
解析
新闻开头提到,苹果手机增加的新模式是夜间模式,可以将蓝光转换成更柔和的光(changes the screen from blue light to a warmer setting),A将新闻中的change替换成了其同义词shift,为本题答案。B“能帮助人们入睡”过度推断,新闻中提到的是蓝光会干扰人们的生物钟,影响睡眠,但这并不代表转换光线就能改善睡眠。C“能帮助人们定位和夜间导航”,新闻中没有提到导航功能。D只是复现新闻中的biological clock,新闻并没有说“新模式可以记录人们的生物钟”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3386546.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Whenmedal-winningathletesreturnhomefromtheOlympicGames,theirfamem
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
【B1】[br]【B8】A、inB、withC、onD、aroundD该题考点为介词词义辨析。此处作者要表达“出现”的意思,只有bearound在
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.磺胺嘧啶 D.甲硝唑 E.磺胺米隆抗滴虫
(2012年)J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A.1 B.2
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
①上佛来山,敬香不是主题,大多数游客至此,是来赏花的 ②每年春天,围绕于佛来山
下列关于资金需要量预测的说法中,错误的是( )。A.资金需要量预测是对未来所需资
公司给客户办理健身会员卡,收取一年费用,收取的年费计入()。A.合同负债 B
最新回复
(
0
)