首页
登录
职称英语
[originaltext] Some American schools pay teachers more if their students impr
[originaltext] Some American schools pay teachers more if their students impr
游客
2024-01-22
74
管理
问题
Some American schools pay teachers more if their students improve on tests. Now, there is a growing movement to pay the students, in some cases, even just for coming to class. Schools that pay students can be found in more than one-fourth of the fifty states. Other schools pay students with food or other rewards. Last year, the city schools in Coshocton, Ohio, launched a programme. They wanted to see if paying elementary school students as much as one hundred dollars would help in passing state exams. Now, Eric Bettinger of Case Western Reserve University has reported mixed results. Math scores increased, but only while students were able to get paid. And there was no evidence of higher scores in reading, social studies and science. Officials will decide later this year whether to continue the programme.
3. What should American students do to get paid from schools?
4. What’s the result of the programme to pay students?
选项
A、Give teachers extra help.
B、Engage in many activities.
C、Show up in class.
D、Offer constructive advice.
答案
C
解析
新闻开篇部分提到,现在有些美国学校推出一项新举措:奖励成绩有进步的学生,甚至学生仅仅因为到学校上课就可得到奖励。因此C为答案。A“给老师额外的帮助”、B“参加许多活动”和D“提供指导性的建议”均没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3385919.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
[originaltext]M:Goodmorning,DoctorAlbert.W:Goodmorning.MayIhaveyour
[originaltext]W:Goodafternoon,sir!IsthereanythingIcandoforyou?M:Ye
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
[originaltext]ThefounderofFacebookMarkZuckerberghasannouncedthebirtho
[originaltext]MillionsofpeopleacrosstheeasternUnitedStatesareclearing
[originaltext]MillionsofpeopleacrosstheeasternUnitedStatesareclearing
[originaltext]Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomestofoodsto
[originaltext]Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomestofoodsto
随机试题
Themotherwas______withgriefwhensheheardthatherchildwasdead.A、fantasti
ZoraNealeHurston’s1942autobiography,DustTracksonaRoad,hasreceived
InterpretthefollowingpassagefromEnglishintoChinese.Startinterpretingat
Theytriedtoavoid______(让女儿做她不喜欢的事情).makingtheirdaughterdowhatshedldn’t
[originaltext]Couldwehaveatablefortwonow?[/originaltext][originaltext]M
某绿色旅游酒店拟选址于自然保护区,污染物排放不超过国家和地方规定的标准,其可建区
下列选项不属于音乐的基本要素的是( )。A.速度 B.和声 C.舞姿 D
不能去除热原的是A.强氧化剂B.高锰酸钾C.活性炭D.二乙氨基乙基葡聚糖凝胶(分
牛腿尺寸如图2-3所示,结构安全等级为二级,柱截面宽度b=400mm,高度h=6
某工程项目业主通过工程量清单招标确定某承包商为中标人,并签订了工程合同,工期为1
最新回复
(
0
)