首页
登录
职称英语
New research has found that those who work 11-hour days or more increase the
New research has found that those who work 11-hour days or more increase the
游客
2024-01-22
39
管理
问题
New research has found that those who work 11-hour days or more increase their chance of a heart attack by two thirds. If you’re about to embark on your usual 12-hour day at the office, you might want to pause a while—a few hours, actually. A study has found that those who spend more than 11 hours at work increase their chance of having a heart attack by two thirds.
The team from University College London looked at more than 7,000 civil servants working in Whitehall over a period of 11 years and established how many hours they worked on average a day. They also collected information including the condition of their heart from medical records and health checks. Over the period, a total of 192 had suffered a heart attack. Then the study was published in the journal Annals of Internal Medicine, reporting that those who worked more than 11 hours a day were 67 percent more likely to have one than those who had a "nine to five" job.
Professor Mika Kivimki, who led the study, said: "We have shown that working long days is associated with a remarkable increase in risk of heart disease. Considering that including a measurement of working hours in a GP interview is so simple and useful, our research presents a strong case that it should become standard practice. This new information should help improve decisions regarding medication for heart disease."
"It could also be a wake-up call for people who over-work themselves, especially if they already have other risk factors," Professor Kivimki added. Around 2.6 million Britons have heart disease, where the organ’ s blood supply is blocked by the build-up of fatty deposits in the coronary arteries(冠状动脉). It is the nation’s biggest killer, claiming 101,000 lives in this country every year. Heart attacks occur when a coronary artery becomes completely blocked; if the blood supply is not restored, the section of the heart being supplied by the artery will die. [br] What is NOT true about the heart attack?
选项
A、The fatty deposits which blocked cause the heart attack.
B、The coronary arteries are blocked.
C、Once theblood supply restored, the section of the heart being supplied will work again
D、When heart attack occurs, the blood cannot go through the vessel.
答案
C
解析
细节题。由“the organ’s blood supply is blocked by the build-up of fattydeposits in the coronary arteries”.“Heart attacks occur when a coronary artery becomescompletely blocked;if the blood supply is not restored,the section of the heart beingsupplied by the artery will die.”可知脂肪沉积物会堵塞血管,而心脏病发作时,冠状血管被完全堵住,如果血液供给不能恢复,这段血管所供给的心脏就会死去。故A、B、D正确。而C中的逻辑和文中不同,其所说的“一旦恢复供血,这段心脏会继续工作”的说法文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3385121.html
相关试题推荐
ThestudywaswrittenandresearchedbyBritain’sNationalConsumerCouncil(
ThestudywaswrittenandresearchedbyBritain’sNationalConsumerCouncil(
ThestudywaswrittenandresearchedbyBritain’sNationalConsumerCouncil(
ThestudywaswrittenandresearchedbyBritain’sNationalConsumerCouncil(
ThestudywaswrittenandresearchedbyBritain’sNationalConsumerCouncil(
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.
随机试题
Futuristshaveidentifiedtwochangesthatseemtobecentraltocontemporar
Racket,din,clamor,noise,whateveryouwanttocallit,unwantedsoundis
Don’tSayIt’sGlobalWarmingA)AsTexasendurestheslow,a
HowlongdoAmericansspendadayinfrontofacomputerorotherelectronicdev
Startinginthemid-1990s,majorAmericancitiesbeganaradicaltransforma
W公司想要对本单位的内部网络和办公系统进行改造,希望通过招标选择承建商,为此,
()可满足目标人群部分营养需求的特殊医学用途配方食品。A.一般全营养配方食品
患者,女,33岁。咽喉肿痛,头痛面赤,应选与荆芥、桑叶等配伍的药物是()A
患者男,60岁。曾有肝硬化、食管静脉曲张破裂出血病史两年,因突然呕血800mL,
(____)每年至少参加1次变电设备运维细则培训。专业管理人员$;$运维人员$;
最新回复
(
0
)