首页
登录
职称英语
[originaltext] For years it has been possible to set up [16]cameras to take
[originaltext] For years it has been possible to set up [16]cameras to take
游客
2024-01-21
68
管理
问题
For years it has been possible to set up [16]cameras to take pictures of cars as they speed along highways, jump lights or drive too fast down the street.
However, even if the pictures are taken automatically, someone still has to do all the paperwork of issuing fines. [17]But now a British company called EEV has come up with a computerized video system that can do it all automatically.
They suggest that all number plates have a bar code as well as the usual number. The bar codes are just stripes of lines like those you see on food packets but bigger. EEV’s high speed video camera system can read a bar-coded number plate even if the car is doing over 100 miles per hour. [17]The computer controlling the system could then use the information from the bar code to find out the name and address of the driver from the car records, print out the fine and send it off automatically. [18]The inventors also suggest that the system could watch traffic to help catch stolen cars.
The new electronic system could be watching everyone that passes the cameras! Many people find the idea that "big brother is watching you" is more of a worry than a few motorists getting away with driving too fast. Besides, some people will be very unhappy to realize that with the new system, the police could find out where a particular car has been.
16.What does the speaker tell us about the common cameras?
17.What do we know about the new video camera system?
18.What do the inventors suggest the new video camera system can do?
选项
A、They can help take pictures of cars on highways.
B、They can help send fines to speedy motorists.
C、They can help catch cars breaking traffic rules.
D、They can help make the traffic run smoother.
答案
C
解析
短文一开始就说到,近些年来照相机一直可被用于拍下违规超速驾驶或者闯红灯车辆的照片。C是此内容的同义改写,故正确。短文中提到的照相机只对违规行驶的车辆拍照,而A将范围扩大至所有车辆,故错误;这些照相机只负责拍照,不负责寄送罚单,故B也不正确;D的内容未提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3381825.html
相关试题推荐
[originaltext][3]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—has
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasan
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
Afriendlyrelationshipbetweentwocountriesisoftenbasedon________respect,
DirectionsforQuantitativeComparisonQuestions:Someofthefollowingquest
【B1】[br]【B14】A、beforeB、afterC、whileD、forA语义衔接题。句意见74题。根据句意和逻辑关系可以判断,应该在开始学
______(由于在紧急状况中的出色表现),thestatesmanbecametheAmericanambassadortoFrancela
不是纤溶活化标志物的是A.TF B.PAP C.FDP D.PAI E.
阅读《沁园春·雪》教学实录(节选),按要求答题。(材料中划线语句的序号与选项的序
引起流行性脑脊髓膜炎的病原体是A.乙型溶血性链球菌B.脑膜炎奈瑟菌C.金黄葡萄球
中性粒细胞碱性磷酸酶积分减低常见于哪种疾病()A.真性红细胞增多症B.慢性粒细
在现代经济社会中,各国政府都具有宏观调控职能,一般通过货币政策、财政政策和对外经
资本主义被社会主义所取代是一个充满着复杂的矛盾和斗争的历史过程,这是因为()。A
最新回复
(
0
)