首页
登录
职称英语
[originaltext] (1)The Portuguese footballer Cristiano Ronaldo has won the FIFA
[originaltext] (1)The Portuguese footballer Cristiano Ronaldo has won the FIFA
游客
2024-01-21
66
管理
问题
(1)The Portuguese footballer Cristiano Ronaldo has won the FIFA Ballon d’Or this year, one of the sport’s most desired prizes. After four years of losing out to Lionel Messi, it’s time for an emotional Cristiano Ronaldo to receive the desired prize. It’s hard to doubt the decision. (2)Sixty-six goals for club and country was an incredible achievement by the Real Madrid star. But the outcome was not without controversy. The original deadline for the ballot on November 15 was extended because organizers claimed an insufficient number of votes had been cast. Others have said the move was designed to help Ronaldo secure more support.
1. What prize did Cristiano Ronaldo receive?
2. How many goals did Cristiano Ronaldo score this year?
选项
A、The BBC Sports Personality of the Year.
B、The FIFA Ballon d’Or.
C、The FIFA Fair Play Trophy.
D、The Champion of the World.
答案
B
解析
由新闻首句可知。葡萄牙足球运动员罗纳尔多获得年度国际足联金球奖。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380938.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
随机试题
Let’sfaceit.Gardeningfanaticslikenothingbetterthantohavetheirhandss
Theviewthat"thereisnodirectlinkbetweenlinguisticformandwhatitrefer
(Manychildren)intheUnitedStates(spened)(mostof)theirtime(towatch)TV.
【B1】[br]【B7】[originaltext]I’mMr.Britain,theheadlibrarian,andtoday
AcademyAwardnomineeswhogohomeempty-handedmaynothaveashinyOscart
加筋土挡土墙中,加筋带相关计算规则正确的是( )。A.塑钢复合带工程量依据图纸
短期内,下列说法正确的是()。A.利率上升会降低计划支出 B.利率上升会提高
患者,男,56岁。肥胖,无"三多一少"症状,尿糖阳性,空腹血糖正常。为明确诊断,
阅读材料回答下列问题:一般资料:求助者,女性,24岁,未婚,某机关公务员。案例介
某企业安全生产管理部门在进行安全文化建设时,积极创新方法,开展形式多样的安全文化
最新回复
(
0
)