首页
登录
职称英语
[originaltext] Cambridge is about 90 kilometres northeast of London. It is o
[originaltext] Cambridge is about 90 kilometres northeast of London. It is o
游客
2024-01-20
62
管理
问题
Cambridge is about 90 kilometres northeast of London. It is one of the most beautiful places in Britain. Everything about the city of Cambridge reminds you of its famous university: students on bicycles, the atmosphere of learning, traditions and the magnificent buildings of the 30 colleges that are in the University of Cambridge. Most of the colleges stand on the bank of the Cam River, a gentle river that flows through the heart of the city. Tourists and students like boating in a kind of flat-bottom boat to see the colleges or to relax themselves. If the water traffic reminds the visitors of Venice, the road traffic here is more likely to recall Beijing or Amsterdam. The streets are full of bicycles, hundreds and hundreds of them. They provide a cheap form of transport for the students and a very convenient way of getting around the streets in Cambridge.
16. What is the speaker’s impression of Cambridge?
17. What do tourists enjoy doing in Cambridge for relaxation?
18. Why did the road traffic in Cambridge remind people of Beijing?
选项
A、The city is too crowded.
B、The city is an attractive place.
C、The streets are too narrow.
D、The students there lead a comfortable life.
答案
B
解析
录音开头便提到“它是不列颠最美丽的地方之一”,B中的attractive与最高级表达the most beautiful同义,故B正确。短文没有提及那里的学生的生活是否舒适,故不可选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379397.html
相关试题推荐
[originaltext]IvoryCoasthasopeneditsfirstlarge-scalechocolatefactory
[originaltext]InBritain,theQueenwillattendaceremonylatertodaytoma
[originaltext]NewBritishresearchconfirmsforthefirsttimethatchildrenta
[originaltext]NewBritishresearchconfirmsforthefirsttimethatchildrenta
[originaltext]NewBritishresearchconfirmsforthefirsttimethatchildrenta
[originaltext]NewBritishresearchconfirmsforthefirsttimethatchildrenta
[originaltext]GermancarmakerVolkswagenhasposteditsfirstdropinVWbrand
[originaltext]NewBritishresearchconfirmsforthefirsttimethatchildrenta
[originaltext]Attheendofeveryyear,U.S.weatherresearcherslookback
[originaltext]Attheendofeveryyear,U.S.weatherresearcherslookback
随机试题
Readthearticlebelowaboutpassive-aggressiveorganisation.Foreachq
Definedbiologically,hairisprimarilycomposedofkeratin,aprotein,whichgr
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheMer
[originaltext]AmericanIndiansgrewandsmokedtobaccobeforeColumbuscame
[originaltext]M:Igota"C"againinthemathsexam.WhatdoyouthinkIshoul
初产妇,26岁.孕29周,阴道流液2小时。该孕妇目前处理最重要的是 A.休息
银行买入外国纸币时所使用的外汇牌价是()。A.现钞卖出价 B.现汇卖出价
患儿,2岁,化脓性脑膜炎,入院后出现意识不清,呼吸不规则,两侧瞳孔不等大.对光反
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
关于钢筋混凝土预制桩施工,说法正确的是( )。A、基坑较大时,打桩宜从周边向中间
最新回复
(
0
)