首页
登录
职称英语
A study found that people generally become happier and experience less worry
A study found that people generally become happier and experience less worry
游客
2024-01-18
39
管理
问题
A study found that people generally become happier and experience less worry after age fifty. In fact, it found that by the age of eighty-five, people are happier with their life than they were at eighteen.
And happiness is not the only thing that apparently improves with age. In another study, people in their eighties reported the fewest problems with the quality of their sleep. Researchers surveyed more than 150 000 American adults. The original goal was to confirm the popular belief that aging is connected with increased sleep problems. The survey did find an increase during middle age, especially in women. But except for that, people reported that they felt their sleep quality improved as they got older.
选项
答案
有一项研究发现,一般来说,人过了50岁,幸福感会增强,而烦心事却会减少。实际上,研究还发现,一个人85岁时比他18岁时幸福感更强。
随着年龄增长而明显改善的并非只是幸福感。另一项研究表明,八十多岁的人报告的睡眠问题最少。研究者对150 000美国成年人进行了调查。研究的初衷是试图证实一个普遍的看法,即年龄增长会使睡眠问题增加。调查确实发现中年时期睡眠问题会有所增加,尤其是中年妇女。但是,除此之外,被调查人报告,随着年龄增长,他们的睡眠质量反而有所改善。
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3372848.html
相关试题推荐
Beforethewarbrokeout,manypeople______insafeplacespossessionstheycould
Doyouthinktheyhave______foodforallthesepeoplehere?A、subsequentB、benefi
______workhasbeendonetoimprovepeople’slivingstandard.A、ManyB、Agreatma
Hehastwochildren,______havebecomeworld-famousscientists.A、noneofwhoB、al
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
Whenwewantto【C1】______otherpeoplewhatwethink,wecandoitnotonlyw
随机试题
ToswimacrosstheEnglishChanneltakesatleastninehours.It’sahardwo
以下哪项不属于质量员岗位职责()。A.参与进行施工质量策划 B.参与材料、设
在编辑漫游时,漫游总帧数为600,帧/秒为15,关键帧为5,将第5帧的加速器由1
关于手正位摄片的叙述,正确的是A.将第3掌骨近端放在照射野中心 B.中心线对准
参与血小板聚集的主要因素有A.纤维蛋白原、GPⅠa/Ⅱa复合物、Ca B.纤维
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
随着房地产投资规模的不断扩大和投资形式的多样化,对()的需求与日俱增。A:物业运
发起人以不享有处分权的财产出资且公司并不知情,公司善意取得出资财产所有权,原所有
(2017年真题)某奶粉生产企业将目标顾客定位于老年购买群体,专门生产适合老年人
(2021年真题)根据《标准设计施工总承包招标文件》,合同双方需在专用合同条款中
最新回复
(
0
)