首页
登录
职称英语
There was a time in my life when beauty meant something special to me. I gue
There was a time in my life when beauty meant something special to me. I gue
游客
2024-01-16
39
管理
问题
There was a time in my life when beauty meant something special to me. I guess that would have been when I was about six or seven years old, just several weeks or maybe a month before the orphanage(孤儿院)turned me into an old man.
I would get up every morning at the orphanage, make my bed just like the little soldier that I had become and then I would get into one of the two straight lines and march to breakfast with the other twenty or thirty boys who also lived in my dormitory.
After breakfast one Saturday morning I returned to the dormitory and saw the house parent chasing the beautiful monarch butterflies who lived by the hundreds in the bushes scattered around the orphanage.
I carefully watched as he caught these beautiful creatures, one after another, and then took them from the net and then stuck straight pins through their head and wings, pinning them onto a heavy cardboard sheet.
How cruel it was to kill something of such beauty. I had walked many times out into the bushes, all by myself, just so the butterflies could land on my head, face and hands so I could look at them up close.
When the telephone rang the house parent laid the large cardboard paper down on the back cement(水泥)step and went inside to answer the phone. I walked up to the cardboard and looked at the one butterfly who he had just pinned to the large paper. It was still moving about so I reached down and touched it on the wing causing one of the pins to fall out. It started flying around and around trying to get away but it was still pinned by the one wing with the other straight pin. Finally its wing broke off and the butterfly fell to the ground and just trembled.
I picked up the torn wing and the butterfly and I spat on its wing and tried to get it to stick back on so it could fly away and be free before the house parent came back. But it would not stay on him. [br] According to the passage, the author’s life in the orphanage was( ).
选项
A、dull and full of strict rules
B、simple and easy
C、happy and full of hope
D、hard and busy
答案
A
解析
根据文章第二段“I would get up every morning at the orphanage,make my bed just like the little soldierthat I had become and then I would get into one of the two straight lines and march to breakfast with the other twenty orthirty boys who also lived in my dormitory.”可知,作者每天像个小军人一样早上起床叠被、排队吃饭然后再和其他一起住的二三十个孩子们一起回到宿舍,这样像军人的生活应该是full of strict rules。因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3366124.html
相关试题推荐
I’mverygratefulforyourhelpandhopetodosomethingforyou______inthefut
Shedoesn’twanttolistentoyounow:shehassomethingurgentto______.A、talk
Heputinaspecial______foranextraday’sholidaysothathecouldattendhis
Doyoufeellike______today?A、havingsomethingeatenB、havingsomethingtoeatC
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather—wassomething
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather—wassomething
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather—wassomething
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather—wassomething
Frank:AreyoudoinganythingonSaturdayevening?Bob:Nothingspecial,______
All【C1】______thingsmustfighttostayalive.Theyhavetofeedonsomething
随机试题
•YouwillheartheGeneralManagerofCOSCOintroducingthecompany’sEDIsys
WhatdoesAlisonorder?[br]Whatdoesthemanwant?[originaltext]A:So,Alison
Whatdoesthispassagecenteron?[br][originaltext]Translatorscanberequ
DowesGinting,themostwantedmanonSumatraIsland,laydying.Hehadaban
Thepartoftheenvironmentalmovementthatdrawsmyfirm’sattentionisthe
【S1】[br]【S5】L冒号后的句子是对Thereason(即Kerala人口相对稳定的原因)的说明,既然已经明确指出,那说明此原因就是公开的,而不是神
桥梁高程测量一般采用()的方法。A:水准测量B:三角高程测量C:GPS高程测
A.秋水仙碱 B.吲哚美辛 C.双氯芬酸 D.丙磺舒 E.美洛昔康对环氧
下列哪些是用于治疗良性前列腺增生症的药物()A.特拉唑嗪 B.西地那非
控制癫痫复杂部分发作最有效的药物是A、卡马西平 B、丙戊酸钠 C、硝西泮
最新回复
(
0
)