首页
登录
职称英语
The reflective towers of New York City, which is on the Atlantic migrating (
The reflective towers of New York City, which is on the Atlantic migrating (
游客
2024-01-15
66
管理
问题
The reflective towers of New York City, which is on the Atlantic migrating (迁徙的) route, can be deadly for birds. "We live in an age of glass," said Ms. Laurel, an architect. (76)
"It can be a perfect mirror in certain lights, and the larger the glass, the more dangerous it is."
About 90,000 birds are killed by flying into building in the city each year. Often, they strike the lower levels of glass towers after searching for food in nearby parks. Such crashes are the second-leading cause of death for migrating birds, after habitat (栖息地) loss, with an estimated number of death ranging up to a billion a year.
(77)
As glass office and apartment towers have increased in the last decade, so, too, have calls to make them less deadly to birds.
San Francisco adopted bird-safety standard for new building in July. The United States Green Building Council, a nonprofit industry group that encourages the creation of environmentally conscious buildings, will introduce a bird-safety credit this fall as part of its environmental certification process.
There are no easy fixes, however. A few researchers are exploring glass designs that use ultraviolet (紫外线的) signals, but they are still in their infancy. Covers, dot patterns, shades and net are the main options available.
Often, only one section of a building needs to be changed. "You don’t necessarily have to treat every window," Ms. Laurel said. "It would be too expensive to do the whole building." The Jacob K. Javits Convention Center, which has been undergoing alterations, is the most recent building to voluntarily correct the problem of bird crashes. The architects used less reflective glass and dot patterns. [br] Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、In many cases, the whole building needs to be altered to prevent bird crashes.
B、The Jacob K. Javits Convention Center is the first building to deal with the problem of bird crashes.
C、About 90,000 birds are killed due to habitat loss in New York City each year.
D、Unfortunately, glass designs that use ultraviolet signals are still in their early stages.
答案
D
解析
本题考查考生对细节的把握。答案在第三段第二句话:…that use ultraviolet signals, but they are still in their infancy. 表示使用紫外线信号还在初始阶段,即D项,…in their early stages。文章最后一段第一句话说:Often, only one section of a building needs to be changed,可知建筑改造只改变大楼的一部分,而不是整体,故A错。文章最后一段说:The Jacob Convention Center, which has been undergoing alterations,…可知该机构正在实施改造方案,并没有解决鸟类撞击的问题,故B错。文章第一段讲述了导致鸟类死亡的两个原因,而c项只说明了其中一个原因,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364676.html
相关试题推荐
ThereflectivetowersofNewYorkCity,whichisontheAtlanticmigrating(
ThereflectivetowersofNewYorkCity,whichisontheAtlanticmigrating(
ThereflectivetowersofNewYorkCity,whichisontheAtlanticmigrating(
ThereflectivetowersofNewYorkCity,whichisontheAtlanticmigrating(
ThereflectivetowersofNewYorkCity,whichisontheAtlanticmigrating(
InrecentyearsshrimpharvestsofcommercialfishermenintheSouthAtlanticha
HighTowers,acompanythatoccupiesseveralofficebuildings,isconsideringin
AsHurricaneHugoapproachedtheAtlanticcoast,itincreaseddramaticallyinst
Since1992,inanattempttobuilduptheAtlanticsalmonpopulationineachof
随机试题
Thewritersayshisfather’sideaofreligionseemedstraightforwardandsimple
Theagingprocessisnotentirelydeterminedbyheredity,butisinfluencedbyd
Inpolicework,youcanneverpredictthenextcrimeorproblemNoworkingd
Veryoldpeopledoraisemoralproblemforalmosteveryonewhocomesintoto
TheDodgeBrothersA)Itwas100yearsagothisweektha
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
( )是指能将绩效优秀者与绩效一般者区分开来的个体潜在的深层次特征。A.行为特
在一次招商引资的签约现场会上,正要和外商签合同时,领导要你拿出准备好的合同,然而
①原因就在于原子核内部的质子和中子数量越多,其状态也就越不稳定,越容易发生放射性
某建筑工程公司委托其业务员甲某外出采购水泥,甲某以建筑工程公司的名义与乙公司签订
最新回复
(
0
)