首页
登录
职称英语
We all know that it is possible for ordinary people to make their homes on t
We all know that it is possible for ordinary people to make their homes on t
游客
2024-01-15
66
管理
问题
We all know that it is possible for ordinary people to make their homes on the equator(赤道) although often they may feel uncomfortably hot there. Millions do it, but as for the North Pole(北极) we know that it is not only a dangerously cold place, but that people like you and me would find it quite impossible to live there. At the present time only the scientists and explorers can do so, and they use special equipment. Men have been traveling across and around the equator on wheels, on their feet or in ships for thousands of years; but only a few men, with great difficulty and in very recent time, have ever crossed the ice to the North Pole. So it may surprise you to learn that, when traveling by air, it is really safer to fly over the North Pole than over the equator. Of course, this is not true about landings in the polar region(which passenger aeroplanes do not make), but the weather, if we are flying at a height of 5,000 meters above the Pole, is a delight. At 4,000 meters and more above the earth you can always be sure that you will not see a cloud in the sky as far as the eye can reach. In the tropics(热带) , on the other hand, you are not certain to keep clear of bad weather even at such heights as 18,000 or 20,000 meters.
Aeroplanes can’t climb as high or as quickly in cold air as in warm. Nor can clouds. In practice, this is an advantage to the aeroplane, which is already at a good height when it reaches the polar region and so does not need to climb, while at the same time cold air keeps the clouds down low.
选项
A、feeling uncomfortably hot on the equator
B、flying over the North Pole
C、flying over the equator
D、making homes on the equator
答案
D
解析
答案主要依据文章第一句:We all know that it is possible for ordinary…uncomfortably hot there."我们都知道普通人在赤道上安家也是可能的,尽管住在那儿会感觉非常热"。Millions do it中的do是一个替代动词,替代上文中的动词,以避免重复,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364332.html
相关试题推荐
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—haveb
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprob
Bytheendoflastweek611peoplefrom49countries________toattendthemeetin
Oursocietyhaschangedand________init.A、sothepeoplehaveB、thepeoplehav
Stupidpeopleoftenfinditdifficultto________theirprejudices.A、giveinB、g
随机试题
PASSAGETWO[br]Whatdothestudiesofemotionregulationsuggest?Somepeoplec
HelicopterMomsVS.Free-RangeKidsA)Wouldyouletyourfourth-
Packaging(包装)isaveryimportantformofadvertising.Apackagesometimesm
[originaltext]W:Howdidyourfirstexamgo?M:IthoughtIdidpoorly,butIe
肺炎链球菌肺炎的诱因()。A.病毒 B.细菌 C.支原体 D.病原体 E
科学家观测表明:(1)全球正在变暖,并且南极冰块正在融化;(2)如果没有人类的破
(2019年11月)属于关键绩效指标中数量性指标的是()。A.产品产量
2001年5月李某被某县公安局刑事拘留,后某县检察院以证据不足退回该局补充侦查,
测量工作长度的方法中错误的是A.术者手感法 B.X线片测量法 C.X线片诊断
发电机设备安装的下述几个工序中,符合发电机安装一般程序的是()。A.定子就
最新回复
(
0
)