首页
登录
职称英语
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good scor
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good scor
游客
2024-01-15
15
管理
问题
When we talk about intelligence, we do not mean the ability to get good scores on certain kinds of tests or even the ability to do well in school. By intelligence we mean a way of living and behaving, especially in a new or upsetting situation. If we want to test intelligence, we need to find out how a person acts instead of how much he knows what to do.
(78)
For instance, when in a new situation, an intelligent person thinks about the situation, not about himself or what might happen to him.
He tries to find out all he can, and then he acts immediately and tries to do something about it: He probably isn’t sure how it will all work out, but at least he tries. And, if he can’t make things work out right, he doesn’t feel ashamed that he failed; he just tries to learn from his mistakes. An intelligent person, even if he is very young, has a special outlook on life, a special feeling about life, and knows how he fits into it.
If you took at children, you’ll see great difference between what we call "bright" children and "not-bright" children. They are actually two different kinds of people, not just the same kind with different amount of intelligence. For example, the bright child really wants to find out about life—he tries to get in touch with everything around him. (79)
But, the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world; he seems to have a wall between him and life in general.
选项
A、the ability to study well
B、the ability to do well in school
C、the ability to deal with life
D、the ability to get high scores on some tests
答案
C
解析
本题主要考查的是考生对具体词义及细节的把握。答案对应文章第一段前两句话“当我们谈论智力时,我们并不是指在某类测试中获得好成绩或者在学校里获得好成绩的能力。提起智力,我们指的是一种生活和行为方式”。所以选C,生存的能力。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3364207.html
相关试题推荐
Ifthereisnodifferenceingeneralintelligencebetweenboysandgirls,wh
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
Ifeelsurethat______qualification,abilityandexperience,youareabundantly
Theability()isveryimportantforanyspeaker.A、tohearclearlyB、tobeclearl
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
随机试题
WhenGeorgeLewis,an(61)thief,wentintoadepartmentstoreinPoole,hew
Inthepastfewdecades,remarkablefindingshavebeenmadeinethology,the
Pleaseseetoitthattheoverheadprojectorandtransparentsarereadybeforet
Nowadays,thecomputercanbeprogrammedto______awholevarietyoftasks.A、imp
击实功一定的条件下,随土中粗粒含量的增多,土的最佳含水率ω0和最大干密度ρmax
【时政】四有老师,是哪四有?
泄泻的病理因素最为多见的是A.寒 B.湿 C.热 D.滞 E.
外汇期货套利的形式主要有()。A.跨期套利 B.期现套利 C.跨币种
能扩张小动脉,小静脉,作用强大而短暂,可用于治疗慢性心功不全急性发作的扩血管药是
(2012年真题)总承包单位甲公司经建设单位同意,将幕墙工程分包给乙公司施工。后
最新回复
(
0
)