首页
登录
职称英语
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to sta
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to sta
游客
2024-01-15
66
管理
问题
Online dating has just been revealed to be one of the most common ways to start a relationship. But new research reveals that the concept is still highly flawed (有缺陷的).
An analysis of 400 studies into online dating shows that while it offers access to plenty of other singles, users can be overwhelmed and put off by the volume of choice, defeating the purpose.
The research, by Northwestern University and published in the journal Psychological Science in the Public Interest, found that the processes involved don’ t
lend themselves to
forming strong relationships. The findings also indicated that the concept of an online profile (介绍) is not entirely useful and "can result in treating potential partners as mere objects".
Lead author Eli J. Finkel explained: " Online dating is a terrific addition for singles to meet. However, there are two problems. " First, studying over seemingly endless lists of profiles of people one does not know, as on Match, com, does not reveal much about them. Second, it "overloads people and they end up shutting down, " he said.
He compared it to shopping at "supermarkets of love" and said psychological research shows people presented with too many choices tend to make lazy and often poor decisions.
The study ’ s authors also questioned the algorithms (算法) employed by sites such as eHarmony. com to match people based on their interests or personality—comparing it to having a real estate agent of love. While the algorithm may reduce the number of potential partners from thousands to a few, they may be as unsuitable for each other as two people meeting at random, Dr. Finkel explained, adding the chances are no better than finding a relationship by walking into any bar. " There’ s no better way to figure out whether you’ re a match with somebody than talking to them over a coffee or beer, " Dr. Finkel said. [br] Why is Dr. Finkel mentioned in the passage?
选项
A、He is the lead researcher of the study on online dating.
B、He is a well-known professor at Northwestern University.
C、He is an expert in analyzing people’ s shopping patterns.
D、He is the president of a famous online matching website.
答案
A
解析
细节题。根据文章第四段第一句可知,该研究的第一作者是伊莱-芬克尔,因此选项A(他是网上约会项目的主要研究者)符合文章意思。根据文章第三段第一句可知,这项研究是由西北大学发表在《公共利益心理学》杂志上的,但并未说芬克尔博士是西北大学的,故选项B(他是西北大学的著名教授)与原文不符。选项C(他是分析人们购物模式的专家)和选项D(他是一个著名的在线匹配网站的总裁)文中均未提及。故本题选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3363453.html
相关试题推荐
______studentwithalittlecommonsenseshouldbeabletoanswerthequestion.A
Theonethingallchildrenhaveincommonistheirrights.Everychildhast
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystr
Iaskedthesoldierwhathewasin______life.A、ordinaryB、dailyC、commonD、civil
Insomecities,workaholism(废寝忘食工作)issocommonthatpeopledon’tconsiderit
Insomecities,workaholism(废寝忘食工作)issocommonthatpeopledon’tconsiderit
Insomecities,workaholism(废寝忘食工作)issocommonthatpeopledon’tconsiderit
Insomecities,workaholism(废寝忘食工作)issocommonthatpeopledon’tconsiderit
随机试题
ThegeologyoftheEarth’ssurfaceisdominatedbytheparticularproperties
[originaltext]M:Ihaven’tdecidedwhethertobuyanapartmentortorantone.
[originaltext]W:Oh,it’ssocold.Wehaven’thadsuchaseverewinterforsol
下列离子方程式中,正确的是( )
男性,45岁,患肝硬化6年。4天来畏寒发热,体温38℃左右,全腹痛,腹部明显膨隆
根据2017年修订的《企业会计准则第22号——金融工具确认和计量》,下列属于金融
下列不属于审慎开展执业活动要求的是( )。A.向客户推荐合适的基金 B.记载
患者,男性,72岁,素体气虚,复感外邪,恶寒较重,无发热,鼻塞流涕,头痛无汗,肢
人类的教育活动,目的越是明确,越是具体,达成的可能性就越大,就越能调动更多人的积
主要负责形象思维和空间知觉的是() A.左半球B.颞叶 C.枕叶D.右
最新回复
(
0
)