首页
登录
职称英语
Persons who are overweight should watch their diet carefully in order to lose
Persons who are overweight should watch their diet carefully in order to lose
游客
2024-01-14
61
管理
问题
Persons who are overweight should watch their diet carefully in order to lose pounds. The best way to do this is to start a weight control program. At first, it is wise to talk with your doctor. He can advise you of the number of calories (卡路里) you should have in your meals each day. He can tell you about exercising while on your diet. A good rule is to lose slowly. A loss of a pound or two is plenty.
Plan meals around foods you know. This means that it is wise to include foods that you are used to and that are part of your regular eating habits. When you have lost the weight you wish, simple items can be added to your diet so that you can maintain the weight you want. While you are dieting, try to build a pattern of eating that you can follow later to maintain your desired weight.
When dieting, choose low-calorie foods. Avoid such items as fats, fried food, sweets, cakes, cream and soft drinks. Try to take coffee and tea without sugar or cream. Snacks can be part of your diet. For example, a piece of fruit or a simple dessert saved from mealtime can be eaten between meals.
Keep busy! This way you will not be tempted to go off the diet. Make full use of opportunities to exercise. Try walking instead of riding whenever possible. Happy dieting! [br] According to the passage, which of the following statements is NOT true?
选项
A、While dieting, you should ask the doctor so that you can lose your weight quickly.
B、Planning meals means to have some foods you like and take them as your daily eating habits.
C、When you have lost your weight, you can have some coffee and tea without sugar or cream.
D、As you are dieting, don’t forget exercise.
答案
A
解析
细节题。根据文章第一段最后两句可知,作者认为一个好的方法是慢慢地减,一次减一两磅就可以了,选项A(减肥时,你应该咨询医生,这样你就可以快速的减肥)与原文信息不符。选项B(计划饮食意味着可以吃你喜欢的食物,并把它们当作你日常饮食的一部分)与原文第二段意思相符。选项C(当你已经减了一些体重,你可以喝一些不加糖或奶油的咖啡和茶)与原文第三段的意思相符。选项D(节食的时候,不要忘了运动)与原文最后一段意思相符。故本题选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3363135.html
相关试题推荐
Consumersshoulddo______thansimplycomplainaboutthepoorqualityofgoods.A、
I’dratheryou______therenextweek.A、wentB、goC、shouldhavegoneD、hadgoneAw
Peterwas______thatthereshouldbenomisunderstandingonthatpoint.A、devoted
Doctor:Whatisyourproblem?Patient:______A、Youshouldn’taskme.B、Mystoma
You______havesaidthat,nowGrandma’sreallyangry.A、shouldn’tB、couldn’tC、wo
Thequestionwas______theelectricalequipmentshouldbeinstalled.A、thatB、wher
Notallpersonsarrestedand______withacrimeareguilty.A、sentencedB、accused
John______awayforthelasttwodaysbutheshouldbebacktomorrow.A、isB、went
______thefog,weshouldhavereachedourdestination.A、BecauseofB、Inspiteof
______studentwithalittlecommonsenseshouldbeabletoanswerthequestion.A
随机试题
Whatmakesusthewayweare?Whyaresomepeoplepredisposedtobeanxious
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
Theideaofusingyourdishwashertocookamealhasbeenaroundsincethe’
我国的《旅行社条例》是()。A.法律 B.行政法规 C.部门性规章 D.地
公司公开发行新股需要向证监会报送的文件有()。 Ⅰ.承销机构名称及有关的协议
某天然地基fik=100kPa,采用振冲挤密碎石桩复合地基,桩长1=10m,桩径
整合技术主要是在不同种类的金融工具之间进行融合,使其形成具有特殊作用的新型混合金
一患者男性,46岁,1小时前骑车时不慎跌倒,颏部着地,有短暂意识丧失后清醒。检查
志铭公司是一家小型咨询公司,有20多名员工。员工既负责从市场上承揽咨询项目,又根
近年来,随着汽车销量的上升,洗车行业迅速发展。由于洗车业务不需要复杂的技术和大量
最新回复
(
0
)