首页
登录
职称英语
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She sta
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She sta
游客
2024-01-14
45
管理
问题
In 1950, Helena Rubinstein was one of the richest women in the world. She started with nothing. She had no money, no education, and no one to help her. All she had were 12 jars of face cream and a lot of energy and ambition. She turned them into a multimillion-dollar cosmetics (化妆品) empire.
Helena Rubinstein was born in 1870 in Krakow, Poland. She was the oldest of eight girls. Helena’ s mother thought that beauty was very important. She used a special skin cream that a foreign chemist made for her. Helena’ s mother made all of her daughters use it too.
Helena’ s father wanted her to be a doctor. But she hated medicine and left school. Her father was very angry. Then he wanted her to get married, but she refused. In 1992, she went to Melbourne, Australia, to live with a cousin and an uncle. She took only her clothes and 12 jars of face cream.
Helena didn’t speak English. She had no money and no plans. After she arrived, everyone noticed her beautiful skin. In Australia, the hot and dry weather is very bad for the skin. When she told some of the women about the face cream, they all wanted some. Helena sold them her cream and then ordered more.
Helena borrowed $ 1,500 and opened a shop to sell the cream. (80)
She worked 18 hours a day, seven days a week.
She lived simply and saved all of her profits. She also learned how to make different kinds of creams and showed women how to take care of their skin. It was the first shop of this kind in the world.
In less than two years, Rubinstein had paid her loan and saved $ 50,000. She made more and more money every year. All this time, she thought only of work and success. A newspaper reporter named Edward Titus was in love with her. But she was not interested in him. She left
Australia and went to Europe to learn more about the science of beauty. [br] Which of the following is NOT TRUE?
选项
A、Helena was a hardworking businessman.
B、Helena saved all the money she made.
C、Helena could make a variety of creams.
D、Helena was in love with Edward Titus.
答案
D
解析
细节题。题干问的是“下面哪一项表述不正确?”根据定位句“一位名为爱德华-泰特斯的新闻报道员爱上了她。但是赫莲娜对他并不感兴趣。”可知,赫莲娜对这个新闻报道员并不感兴趣,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3362026.html
相关试题推荐
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
ThepopulationofChina______largerthanthatofanyothercountryintheworld.
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
Hetalksasifhe()everythingintheworld.A、knowsB、knewC、hadknownD、wouldh
Hewasoneoftherichestandmostpowerfulmenofhistime.他是那个时代最富有、最有权势的人。
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
In1950,HelenaRubinsteinwasoneoftherichestwomenintheworld.Shesta
随机试题
CAPMisshortfor______.A、CostandPriceModelB、CashAddedPriceMatrixC、Capit
Youwillhearfiveshortrecordings.Fivepeopleareexplainingwhytheyrej
不消说,相识的人数是随了年龄增加的,一个人年龄越大,走过的地方、当过的职务越多,相识的人理该越增加了。可是,相识的人并不就是朋友。我们许多人相识,或是因
[originaltext] Peanutsareanimportantcropinmanydevelopingcountries.But
[originaltext]ExitpollsinIsraelshowthatPrimeMinisterArielSharon’su
会员结算准备金余额小于零,并未能在规定时限内补足的,交易所有权采取强行平仓措施。()A、正确B、错误A我国期货交易所规定,当会员、客户出现下列情形之
下列描述错误的是()。A.e---p曲线越平缓,土的压缩性越低 B.压缩
王某,男性,6岁。1个月前出现眼睑水肿,尿常规检查为蛋白尿,24小时定量为4.5
排油注氮装置应设有永久性铭牌且装在明显部位,铭牌内容应包括(____)。(A)产
下列关于法人的表述中,正确的是()。A.只具有民事权利能力,不一定具有民事行为
最新回复
(
0
)