首页
登录
职称英语
Certain messenger molecules fight damage to the lungs from noxious air by tellin
Certain messenger molecules fight damage to the lungs from noxious air by tellin
游客
2024-01-13
26
管理
问题
Certain messenger molecules fight damage to the lungs from noxious air by telling the muscle cells encircling the lungs’ airways to contract. This partially seals off the lungs. An asthma attack occurs when the messenger molecules are activated unnecessarily, in response to harmless things like pollen or household dust. Which of the following, if true, point to the most serious flaw of a plan to develop a medication that would prevent asthma attacks by blocking receipt of any messages sent by the messenger molecules referred to above?
选项
A、Researchers do not yet know how the body produces the messenger molecules that trigger asthma attacks.
B、Researchers do not yet know what makes one person’s messenger molecules more easily activated than another’s.
C、Such a medication would not become available for several years, because of long lead times in both development and manufacture.
D、Such a medication would be unable to distinguish between messages triggered by pollen and household dust and messages triggered by noxious air.
E、Such a medication would be a preventative only and would be unable to alleviate an asthma attack once it had started.
答案
D
解析
要开发的药物是打算通过抑制肺部某些分子的自然行为来预防哮喘,选项(D)指出这种抑制不仅会在该分子的行为是多余时发生,也会在它是必要时发生,这将是这种药物的严重的缺陷。因此(D)是正确答案。选项(A)和(B)提到缺乏关于媒分子是如何产生的或如何激活的知识,但没有提到它们在肺部是如何起作用的。选项(C)描述了开发药物会花多长时间,但没有排除成功的可能性。选项(E)仅指出该药物不能做一些没有打算让它做的事。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3359047.html
相关试题推荐
Inasecondhandbookshop,Billycameacrossabookwhichhethoughtwascertain
Youshouldbe______ofyourself,tellingliesatyourage.A、ashamedB、accurateC、
DoyouthinkTommyis______thetruth?A、sayingB、speakingC、tellingD、talkingC本题
Nomatterwhoyouareorwhereyoucomefrom,onethingiscertain:youarea
Customer:______Receptionist:Certainly,doyouhaveareservation?Customer:
Shelikeshearingherownvoice.SheneverstopsA、talkingB、tellingC、totalkD、
——ShallIuseyourdictionary?——________A、Ofcourse,youcan.B、Certain,youma
Itcanbeaperfectmirrorincertainlights,andthelargertheglass,themore
He______hissonbygivinghimtoomuchmoney.A、damagedB、hurtC、spoiledD、harm
Ourpreferencesforcertaincolorsare______accordingtothepassage.[br]Whi
随机试题
HARM:PRECAUTION::A、vacancy:occupationB、loss:insuranceC、climate:forecas
[originaltext]TheFoodandAgricultureOrganizationsaysitexpectsanother
Thecitygovernmentisbuildingmoreroadsto______theincreasingnumberofcars
[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Harley.Thankyouverymuchforcomingonou
[originaltext]W:We’veallheardthesaying“Laughteristhebestmedicine.”Ho
临床护理决策的模式包括服务对象决策模式、护理人员决策模式和()
Krukenberg瘤发生在哪个部位A.大网膜 B.卵巢 C.十二指肠 D
某校化学教师赵某参加了县教育学会组织的为期一天的学术研讨会,没有向学校请假。学校
凯恩斯认为,流动性偏好的动机包括()。A.交易动机 B.生产动机 C.
当建筑物层高超过()米时,在计算容积率时该层建筑面积加倍计算。A.11
最新回复
(
0
)