首页
登录
职称英语
As a practical matter, the copper available for industrial use should not be tho
As a practical matter, the copper available for industrial use should not be tho
游客
2024-01-13
64
管理
问题
As a practical matter, the copper available for industrial use should not be thought of as limited by the quantity of copper deposits, known or unknown. The transmutation of one chemical element into another is a modern reality, through the methods of nuclear physics. Therefore, the quantity of a natural resource such as copper cannot be calculated even in principle, because copper can be made from other metals. Which of the following, if true, is the strongest argument against the argument above?
选项
A、Although it is possible that additional deposits of copper will be found, geological considerations strongly indicate that they will not amount to more than a fifty-year supply.
B、The production of copper from other metals in industrial quantities would be prohibitively expensive in energy and materials.
C、Synthetic materials have been discovered that can serve as practical substitutes for copper in most of its uses.
D、It will be impractical, in the foreseeable future, to mine any deposits of metal that may exist on the Moon or on other planets.
E、Methods for estimating the amount of copper available in currently known deposits have become very sophisticated and have proved quite accurate.
答案
B
解析
反对主要反对原因,尤其是当段落推理把“because—clause”放在后面时,往往表示强调这个原因,因此读题重点应放在段落最后一句话。当我们用原因中的关键词copper来定位选项时,发现五个选项均有copper(但这仅仅是一个个案,不能反对一般,大多数题目涉及关键词的选项只有2个或3个)。(B)中的“prohibitively expensive”具有否定意思,所以(B)是一个很好的反对。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358976.html
相关试题推荐
Personswhoareoverweightshouldwatchtheirdietcarefullyinordertolose
Thereisnoreasonwhyyoushouldtellthem______thatyouaregoing.A、foradvanc
______,weshouldbeglad.A、TheyarrivetomorrowB、WeretheyarrivingtomorrowC
Honestyisthemostimportant______amanshouldhave.A、effortB、habitC、quality
Peopleshouldwashfruit______withchemicalsbeforeeatingit.A、coveredB、cover
Weshouldalwaysbearinmindthat______decisionsoftenresultinseriouscons
TomsuggestedthattheyshouldgotoGreece,butMarysuggested______toSpain.A、
Youshouldn’tchangejobs______,orpeoplewilldoubtyourabilitytoholdany
______themanagerwillcomeornotdoesn’tmattermuch.A、WhetherB、ThatC、IfD、W
You______nothaveseenheryesterday,forshewasabroad.A、mustB、shouldC、cou
随机试题
Mr.Yang’sEverbrightStonerecentlysignedacontractwithDeBeersbasedi
A.forgeB.tracesC.privateD.fearE.puzzlesF.helpfulG.createsH
Accordingtothepassage,whichistheoldestuniversityinGermany?[br]Heidel
Thatisnogood;thisoneiseven(bad)______.worse本题测试的是比较级的用法。句中even常用来修饰比较级,
Asabusinesswoman,Icaredeeplyaboutmycustomers.Butlikeanyoneforwh
Thinktwicenexttimesomeoneasksyoufor"fiveminutesofyourtime"itco
A.死亡家属有权获得赔偿 B.需获得伦理专家委员会(或主管部门)的批准 C.
A."人命至重,有贵千金,一方济之,德逾于此" B."一存仁心,……二通儒道,
患者,男性,65岁,因脑出血住院治疗,经积极治疗,患者病情稳定,但出现吞咽困难,
根据《烟花爆竹安全管理条例》,从事烟花爆竹零售的经营者,应当取得烟花爆竹经营(零
最新回复
(
0
)