首页
登录
职称英语
At the Shadybrook dog kennel, all the adult animals were given a new medication
At the Shadybrook dog kennel, all the adult animals were given a new medication
游客
2024-01-13
53
管理
问题
At the Shadybrook dog kennel, all the adult animals were given a new medication designed to reduce a dog’ s risk of contracting a certain common infection. Several days after the medication was administered, most of the puppies of these dogs had elevated temperatures. Since raised body temperature is a side effect of this medication, the kennel owner hypothesized that the puppies elevated temperatures resulted from the medication’ s being passed to them through their mothers’ milk. Which of the following, if true, provides the most support for the kennel owner’s hypothesis?
选项
A、Some puppies have been given the new medication directly but have not suffered elevated temperatures as a side effect.
B、The new medication has been well received by dog breeders as a safe and effective way of preventing the spread of certain common canine infections.
C、None of the four puppies in the kennel who had been bottle-fed with formula had elevated temperatures.
D、An elevated temperature is a side effect of a number of medications for dogs other than the new medication administered at the kennel.
E、Elevated temperatures such as those suffered by most of the puppies in the kennel rarely have serious long-term effects on a puppy’s health.
答案
C
解析
本题问题目的明确,让我们支持养狗场场主的假设,所以读题重点放在最后一句话上,即体温上升是由于这种药通过幼狗母亲的乳汁进入了幼狗体内。选项(C)指出当狗用奶瓶喂养时没有体温上升,鸽于典型的“无因就无果”类的支持,即没有通过幼狗母亲的乳汁喂养就没有体温上升这个结果。(A)中的some说明不了段落中的most of the puppies of these dogs的情况;(B)饲养员的看法与上述假设无关;(D)为明显反对;(E)为无关选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358920.html
相关试题推荐
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
DuringatriptoobservewildanimalsinAfrica,Iencounteredtheleastbrav
随机试题
WhenIwasveryyoung,Iwasterriblyfrightenedofschool,butIsoon______it
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained______.A、
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Vickstad.HowcanIhelpyou?M:Goodmornin
如果两个偏振片堆叠在一起,且偏振化方向之间夹角为30°,假设两者对光无吸收,光强
某餐饮企业为获取更高利润,向消费者提供质量低,价格高的食品。根据《中华人民共和国
某公司的销售净利率为4%,总资产周转率为2,资产负债率为60%,则该公司的净资产
关于净资产收益率,以下表述正确的是( )A.净资产收益率能充分反应企业利用总资
民主是联合国的核心价值,是人权的关键。民主为解决各种分歧提供了渠道,给边缘人群带
A概率密度满足
项目过程通用的动态管理方法是()。A、PERT法B、WBS法C、PDCA法
最新回复
(
0
)