首页
登录
职称英语
In the past ten years, there have been several improvements in mountain-climbing
In the past ten years, there have been several improvements in mountain-climbing
游客
2024-01-13
55
管理
问题
In the past ten years, there have been several improvements in mountain-climbing equipment. These improvements have made the sport both safer and more enjoyable for experienced climbers. Despite these improvements, however, the rate of mountain-climbing injuries has doubled in the past ten years. If all of the statements above are true, which of the following, if true, best reconciles their apparent discrepancy?
选项
A、Many climbers, lulled into a false sense of security, use the new equipment to attempt climbing feats of which they are not capable.
B、Some mountain-climbing injuries are caused by unforeseeable weather conditions.
C、Mountain climbing, although a dangerous sport, does not normally result in injury to the experienced climber.
D、In the past ten years there have been improvements in mountain-climbing techniques as well as in mountain-climbing equipment.
E、Although the rate of mountain-climbing injuries has increased, the rate of mountain-climbing deaths has not changed.
答案
A
解析
本题目的让我们解释“为什么登山设备改进但登山事故发生率反而增加”,可以用关键词“equipment”去定位选项,且选项应与“事故发生率增加”有关。(A)指出许多登山者误以为使用登山设备会很安全,就使用了他们能力所不及的登山设备,从而导致了事故发生率的增加,解释了登山设备改进但事故发生率增加的事实,所以(A)正确;(D)中虽也涉及equipment这个概念,但(D)与“事故增加”无关;(B)易误选,但无法预测的天气情况在过去和现在都存在,所以对推理起不到任何作用
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358832.html
相关试题推荐
Forthepastseveraldecades,itseemsthere’sbeenageneralconsensusonh
Forthepastseveraldecades,itseemsthere’sbeenageneralconsensusonh
Forthepastseveraldecades,itseemsthere’sbeenageneralconsensusonh
Forthepastseveraldecades,itseemsthere’sbeenageneralconsensusonh
Excessinventory,amassiveproblemformanybusinesses,hasseveralcauses,
Excessinventory,amassiveproblemformanybusinesses,hasseveralcauses,
Excessinventory,amassiveproblemformanybusinesses,hasseveralcauses,
Excessinventory,amassiveproblemformanybusinesses,hasseveralcauses,
Inseveralnineteenth-centurypaintingsthemarblebuildingsoftheAcropolisin
Severalyearsago,asameasuretoreducethepopulationofgypsymoths,whichd
随机试题
BernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedSt
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarl
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.Th
药物流行病学的研究范畴()。A:药物利用研究 B:药物有利作用研究 C:药
下列可以申请一级中药品种保护的是A:用于预防和治疗特殊疾病的B:已经解除生产批
B
在GB/T2828.1中,检验水平确定了()之间的等级对应关系。 A.批量
外用膏剂系指采用适宜的基质将药物制成主要供外用的半固体或近似固体的一类制剂,在我
男,70岁。戴全口义齿数周,由于疼痛来院复诊,检查:全口义齿固位良好,患者无法准
甲公司为增值税一般纳税人,其主营业务为生产并销售M和W产品。M、W产品
最新回复
(
0
)