首页
登录
职称英语
Many researchers believe that the presence of RNA in brain cells is the biochemi
Many researchers believe that the presence of RNA in brain cells is the biochemi
游客
2024-01-13
75
管理
问题
Many researchers believe that the presence of RNA in brain cells is the biochemical basis of memory; that is, the presence of RNA enables us to remember. Because certain chemicals are known to inhibit the synthesis of RNA in the body, we can test this hypothesis. Animals that have learned particular responses can be injected with an RNA inhibitor and then tested for memory of the learned responses. Which of the following test results would most seriously weaken the case for RNA as the basis of memory?
选项
A、After an injection of RNA inhibitor, a wide range of behaviors in addition to the learned responses were affected.
B、After an injection of RNA inhibitor, animals that had not consistently been giving the learned responses were able to give them consistently.
C、After injections of RNA inhibitor, some animals lost memory of the learned responses totally but others lost it only partially.
D、After a small injection of RNA inhibitor, animals responded well, but as the size of the injection increased, they gave fewer of the learned responses.
E、After an injection of RNA inhibitor, animals could not learn a new response.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358646.html
相关试题推荐
Ibelievethateverycrime,______thecircumstance,shouldbeseverelypunished
Ibelievehe______anaccident,otherwisehewouldhavearrivedontime.A、would
Helookedbehindhimto______hewasnotbeingfollowed.A、believeB、findC、make
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
Thesimplestwaytosayitisthis:Ibelieveinmymother.My【C1】______bega
随机试题
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eufm_j58_007(20082)[/audioFiles]responsibility
Bodylanguageisofgreatimportanceto
某岩石结构构造部分破坏,矿物成分和色泽较明显变化,裂隙面风化较剧烈,其风化程度为
2021年1—4月份,全国规模以上工业企业实现营业收入37.78万亿元,同比增长
简述学校心理辅导的原则。
(2015年真题)在小组中.专注与倾听能够有效地传达社会工作者对组员的尊重与接纳
关于法律意识,下列表述错误的是A.法律心理是构筑法律思想体系的基础 B.群体法
只有当高级管理层充分意识到并积极利用风险管理的潜在盈利能力时,风险管理才能够对商
最新回复
(
0
)