首页
登录
职称英语
Female labor was essential to the growth of eighteenth-century European textile
Female labor was essential to the growth of eighteenth-century European textile
游客
2024-01-11
74
管理
问题
Female labor was essential to the growth of eighteenth-century European textile industries, yet it remains difficult to(i)______. Despite significant(ii)______in research about women, the role of female labor remains the single most glaring omission in most economic analyses of the history of European industrialization. Women far outnumbered men as workers in the textile industries, yet wage indices and discussions of growth, cost of living, and the like(iii)______about the male labor force.
选项
答案
A,D,G
解析
The second sentence asserts that the role of women is generally left out from most analyses of industrialization. Given this omission, it follows that data about female labor would be hard to come by, making it difficult to measure its growth; therefore "track" is the correct answer for Blank(i). As for the other choices, since the author asserts that the role of female labor has routinely been overlooked, "ignore" cannot be correct. The conjunction "yet" in the first sentence indicates that the phrase containing Blank(i)contrasts with the importance of female labor; since "overestimate" emphasizes this importance, it also cannot be correct. The second sentence places research about female labor during industrialization into the larger context of research about women; the word "despite" that begins the sentence indicates that the latter runs counter to trends in the larger field. Neither "gaps" nor "disinterest" would provide the necessary contrast between the two, since "gaps" in the larger field of research about women would mirror the omission of the role of female labor and "disinterest" would explain such omissions.
"Advances" does provide a contrast, and is thus the correct answer. In the sentence containing Blank(iii), "yet" indicates a contrast between the makeup of the workforce and the availability of data about the workforce. Because the author says that women outnumbered men in the workforce, the contrast would likely require data that mostly concerned men. Of the three choices for Blank(iii), "incorporate data only" conveys this sense. The other two options can be ruled out because of the previous sentences assertion that female labor is ignored by economic analyses. With women being excluded from the data, it follows that it is mostly about men; therefore it does not make sense to assert that information about male labor is suppressed or too infrequently discussed.
Thus the correct answer is track(Choice A), advances(Choice D), and incorporate data only(Choice G).
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3351785.html
相关试题推荐
A、isanevolutionaryadvantagebecauseitallowsthemalesandfemalesofthesp
A、Adornmentattractsfemalesonthebasisofunconsciousaestheticpreferences,
Inthecanonicalwritingoftheculturalessentialists,languagehas
Inthecanonicalwritingoftheculturalessentialists,languagehas
Inthecanonicalwritingoftheculturalessentialists,languagehas
Inthecanonicalwritingoftheculturalessentialists,languagehas
WhatoccurredduringthefourcenturiesofattemptedEuropeanconques
Allmammalsrequiresleep;itisanessentialpartoflife.Forgiraffes,
Allmammalsrequiresleep;itisanessentialpartoflife.Forgiraffes,
Thereisanessential______inhumangestures,andwhensomeoneraisesthepalm
随机试题
AnimalTestingAnnastaresatthecomputerscreenan
Japanesefirmshaveachievedthehighestlevelsofmanufacturingefficiency
ThenumberofpeopleemigratingfromIrelandiscurrentlyestimatedat30,00
PASSAGETWO[br]What’sthepurposeofthisarticle?Thepurposeofthearticlet
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingt
历史上关于艺术发生的几种学说除了模仿说、游戏说、巫术说、劳动说之外,还有意大利美
根据下面资料,回答 Asweknow,museumsarebuild
以浮、细、无力而软为特征的脉象是( )。A.伏脉 B.弱脉 C.濡脉 D
某职员。竞争意识强,总想胜过他人;老觉得时间不够用。脾气暴躁。容易激动;说话快。
需要属心理现象中的A.情感过程 B.人格特征 C.人格倾向 D.意志过程
最新回复
(
0
)