首页
登录
职称英语
African American painter Malvin Gray Johnson (1896-1934) grew up in urban en
African American painter Malvin Gray Johnson (1896-1934) grew up in urban en
游客
2024-01-10
62
管理
问题
African American painter Malvin Gray Johnson (1896-1934) grew up in urban environments, including New York City, but in 1934 visited and painted scenes from the small town of Brightwood, Virginia. Some critics have celebrated the Brightwood paintings, which depict a vibrant natural landscape and close-knit Black community, as Johnson’s discovery of an "authentic" African American life in the rural South. This view, which reflects a common tendency to regard African American artists’ imagery as unmediated documentation of direct experience, overlooks Johnson’s interpretive thinking. In truth, Johnson’s conceptualization of the South was largely formed before he left New York, where he had studied the French expressionist Paul Cézanne.
Johnson’s Brightwood paintings reflect Cézanne’s stylistic influence and tendency to present rural life as an idyllic alternative to modern industrialism.
[br] The primary purpose of the passage is to
选项
A、contest a particular interpretation of Johnson’s Brightwood paintings
B、compare Johnson’s Brightwood paintings to French Expressionist art
C、use information about Johnson’s historical context to illuminate the social significance of his Brightwood paintings
D、explain why the work of African American painters is sometimes misunderstood
E、call attention to an aspect of Johnson’s technique that has been largely overlooked
答案
A
解析
本题属于主旨题。本文是驳论文,作者反对之前评论家给出的写实性解读,因此选项A正确。a particular interpretation对应的是评论家的解读。B项文章确实提到约翰逊受到了表现主义艺术的影响,这可以看作是一种比较,但是作者做这个比较是为了反驳评论家,因此选项B属于论证过程中的细节。C项文中未提及social significance。D项文章重点讨论约翰逊本人,而不是非裔美国人整体。E项约翰逊被评论家忽略的是其绘画中除写实之外所有表达的解读性含义,而非约翰逊的绘画技巧。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349600.html
相关试题推荐
A、TheAmericanRevolutionwaslargelymotivatedthroughaconflictofinterestb
PAINTER:CARICATURIST::A、writer:essayistB、sculptor:printmakerC、critic:buffoon
Despitecertain______habitsoftheNorthAmericanscreechowl,itperformsthe
TheAmericanspaceprogramhasonceagain______evenitsmostoptimisticproponen
Ithasbeenchallengingformosttwentieth-centuryAmericanpolicy-m
Ithasbeenchallengingformosttwentieth-centuryAmericanpolicy-m
Ithasbeenchallengingformosttwentieth-centuryAmericanpolicy-m
Ithasbeenchallengingformosttwentieth-centuryAmericanpolicy-m
Ithasbeenchallengingformosttwentieth-centuryAmericanpolicy-m
African-Americanfilmmakersshouldbeinanenviableposition,fors
随机试题
Whoissuestheannouncement?[br]WhatwillMr.Mobeconcurrentlyservingas?H
A、Hisroleasanewtrainer.B、Hisexcellentfigure.C、Hisabilitytohelpthes
[originaltext]M:Ithinkthatintermarriageisagoodidea.Afterall,wearel
表面黄白色或淡棕黄色,有纵皱纹、细根痕及略凹陷的横长皮孔,质坚实,断面类白色,富
共用题干 TheDrinkYourBodyNeedsMost1.O
对流行性腮腺炎的护理。以下正确的是A:可以多进食饼干、薯片等调节食欲 B:严禁
关于劳动争议协商解决的表述,正确的有()A.劳动者一方可以要求所在企业工会参与
马克思主义哲学中的辩证法、认识论、历史观在本质上是一致的,体现这种一致性的公式有
(2020年真题)对终审的民事判决不服,当事人可以上诉。()
患者女,45岁。被鱼刺扎伤右手示指尖2天,右手示指针刺样痛半天就诊。查体:T36
最新回复
(
0
)