首页
登录
职称英语
Early in the twentieth century, San Francisco was the main venue for African
Early in the twentieth century, San Francisco was the main venue for African
游客
2024-01-10
29
管理
问题
Early in the twentieth century, San Francisco was the main venue for African American jazz musicians on the West Coast of the United States. Musical activity was centered in a district known as the Barbary Coast, where an abundance of nightclubs provided ample work opportunities for local players and drew musicians and other entertainers, many of them African American, from throughout the country. In 1921, as part of its Prohibition-era efforts, the government closed the Barbary Coast. This closure was the decisive event that established Los Angeles as the premier center for jazz on the West Coast. Once the Barbary Coast was shut down, it became far harder for jazz musicians to make a living in San Francisco; thus, many headed south to Los Angeles.
Yet even before that closing, the center of jazz activity had begun to swing southward. With the largest and fastest growing African American urban community in the West, as well as the growing movie industry and an emerging recording industry, Los Angeles was already a magnet for jazz musicians from other parts of the country, especially New Orleans, where jazz players suffered a devastating blow with closing of the Storyville district in 1917. [br] It can be inferred from the passage that, for African American musicians, which of the following became an advantage of Los Angeles over San Francisco only after 1921?
选项
A、It became easier to travel to Los Angeles than to San Francisco.
B、Prohibition had less impact on the availability of work opportunities in Los Angeles.
C、Nightclubs in Los Angeles offered better pay to jazz musicians than did nightclubs in San Francisco.
D、The movie industry in Los Angeles became an important source of employment for jazz musicians.
E、The African American community in Los Angeles began to expand rapidly.
答案
B
解析
此题的陷阱在于,问的是洛杉矶仅仅在1921年之后相比于旧金山的优势。根据第二段第一句的before that closing可知,第二段讲的是洛杉矶在1921年之前的优势。1921年之后的优势在第一段的第五句。当巴巴里海岸被关闭后,非裔美国人找工作更难了,因此南下到洛杉矾,所以禁酒令对在洛杉矶找工作产生的影响更小,选项B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349446.html
相关试题推荐
FromNeolithicpotterytothe20thcenturyposters,theextantvarietiesofarts
Duringthemid-twentiethcenturytheUnitedStatesbeganapolicytowardNative
Theattributionofearly-nineteenth-centuryEnglishfictionisnotoriouslyprobl
Nineteenth-centuryarchitectEugene-EmmanuelViollet-le-DuccontendedthatParis
Nineteenth-centuryarchitectEugene-EmmanuelViollet-le-DuccontendedthatParis
Historianscreditrepeatedlocustinvasionsinthenineteenthcenturywithresha
Historianscreditrepeatedlocustinvasionsinthenineteenthcenturywithresha
AfricanAmericannewspapersinthe1930sfacedmanyhardships.Forinstance,kno
Femalelaborwasessentialtothegrowthofeighteenth-centuryEuropeantextile
Formostofthefirsthalfofthenineteenthcentury,scienceattheuniversity
随机试题
WhatdoSharonandXiaoLiagreewasthestrongestaspectoftheirpresentation?
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]Theword"engaged"inline2isclo
ASouthKoreancitydesignedforthefuturetakesonalifeofitsown
Allherlife,MrsFosterhadhadanalmostpathologicalfearofmissingatr
Memoryisourmostimportantpossession.Withoutmemory,youwouldn’tknoww
交易成本,是指在协商、谈判和履行协议等交易性活动中,为达成合作所需要支付的各种资
能够创造商品所有权效用的活动是()。A:商流 B:物流 C:信息流 D:生
《环境空气质量标准》规定浓度限制的污染物不包括()。 A二氧化硫 B一
审核的特征是遵循若干审核原则,其中与审核员有关的审核原则有()。[2007年真
某地准备新建一所国家级特殊能源研究所,新建项目的工程选址要高度重视地区的()。
最新回复
(
0
)