首页
登录
职称英语
Compared with doctors who see patients only in their offices, doctors who se
Compared with doctors who see patients only in their offices, doctors who se
游客
2024-01-10
54
管理
问题
Compared with doctors who see patients only in their offices, doctors who see their patients in the patients’ homes develop a more personal relationship with them. Their patients are also less likely to bring malpractice suits against them. This lower rate of malpractice suits clearly supports the common belief that having a close relationship with a doctor increases a patient’s willingness to give that doctor the benefit of the doubt when difficulties arise.
Which of the following, if true of doctors who make house calls, most seriously weakens the argument?
选项
A、They are more likely than are doctors who do not make house calls to believe that a doctor’s bedside manner is an important part of medical treatment.
B、They see their patients more frequently than do doctors who do not make house calls and so acquire more information about the patients’ conditions.
C、They tend to have fewer years of experience at practicing medicine than do doctors who do not make house calls.
D、They perform all the same types of treatment as doctors who do not make house calls.
E、They are not charged any less for malpractice insurance than are doctors who do not make house calls.
答案
B
解析
得到信息多→医疗事故少→诉讼少。寻找他因,削弱原文,故B正确。A项家庭医生认为态度更重要→发展亲密关系→减少诉讼,该选项加强原文,故不选。bedside manner:对病人的态度C项家庭医生经验少,结果诉讼少,进一步加强是因为和病人的关系好才导致诉讼少,属于加强原文,故不选。D项两种医生的治疗手段一样,结果家庭医生的诉讼更少,进一步加强是因为家庭医生和病人关系好才导致诉讼少,故不选。E项malpractice insurance意为医疗事故保险,指的是医生购买的用于承担今后可能发生的医疗事故赔偿的保险。因此该项讨论的是医生本身的保费多少,和是否有更多的诉讼没有必然联系,属于无关选项,故不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349375.html
相关试题推荐
LastyearintheUnitedStates,womenwhoranforstateandnationalofficeswer
Severalstudieshavefoundthatthecoronarypatientswhoexercisemostactively
Doctorsgenerallyagreethatsuchfactorsascigarettesmoking,eatingrichfood
DoctorsstillknowlittleabouthowtheListeriabacteriumisspreadandwhythe
Arecentstudyhasfoundthatwithinthepastfewyears,manydoctorshadelecte
Severalsurgeonscautionedagainst______thenewprocedure,______thatpatients
Theinternwasalmosttoo______;hefeltthesufferingofhispatientsasifit
WhenX-raywerediscoveredaroundtheturnofthetwentiethcentury,doctorsqui
Doctorsinitiallyfearedthatantibioticswouldhave______effect,destroyinghea
Comparedmathematicallytosmokinganddriving,almosteverythingelseseemsrel
随机试题
OneafternoonIwassittingatmyfavoritetableinarestaurant,waitingfor
[originaltext]Wehaven’tseeneachotherforalongtime.Howareyoudoing?[/o
FreeSchoolMealsA)MillionsofAmericanschoolchild
用拆字先生的办法,望文生义,家最初显然和猪圈有关,而家的发展,当然是让它越来越不像猪圈。不过,我并不喜欢那些一尘不染的家庭。清洁过了头,家反而不像家。家
HowlongdidthespeakerstayinHollywoodlastChristmas?Shestayedtherefor_
甲与妻子感情不和,一直找机会毒死妻子。一天,家中饮水机无水,甲打电话叫人送水,然
存储128个24×24点阵汉字字形所需的存储容量是()。A.16KB B.51
将企业生产物流划分为大量生产、单件生产和成批生产三种类型的依据()。A.生产专
下列关于非公开发行的公司债券的表述中正确的有( )。A.发行对象是合格的投资者
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)