首页
登录
职称英语
Currently, Sulandian television journalists are twice as likely as other wor
Currently, Sulandian television journalists are twice as likely as other wor
游客
2024-01-10
84
管理
问题
Currently, Sulandian television journalists are twice as likely as other workers to support the Blue Party, and Sulandian journalism students are significantly more likely to support the Blue Party than working television journalists are. Therefore, assuming that these students do not change their political affiliations as they get older, the disparity between the political affiliations of Sulandia’s television journalists and those of the rest of the working population will increase as current Sulandian journalism students enter the profession.
Which of the following is an assumption on which the argument depends?
选项
A、Few of the television journalists currently working in Sulandia were trained in Sulandian journalism schools.
B、Journalists in Sulandia whose political affiliations differ from those of the general population tend to allow their political views to affect the way they report news about politics.
C、Most of the television journalists currently working in Sulandia who support the Blue Party also supported the Blue Party when they were students.
D、Support for the Blue party is not significantly less common among those current Sulaidan journalism students who intend to become television journalists than it is among current Sulandian journalism students as a whole.
E、Classes in Sulandian journalism schools are not taught mainly by working Sulandian journalists.
答案
D
解析
选项取反。对想要成为记者的Sulandian地区的新闻专业学生来说,对Blue Party的支持率要小于Sulandian地区新闻专业全体学生对Blue Party的支持率→这些学生将来成为记者之后,会稀释记者总体上对Blue Party的支持率→记者和大众的政治立场分歧减小,削弱原文,D正确。A项文中没有提及政治立场差异和是否在新闻学院接受培训之间的关系,无关选项,不选。B项其一,文中没有提及记者的政治立场影响报道新闻的方式会对政治立场的差异产生什么影响;其二,顺着该选项继续想,记者的政治立场影响自己的报道方式→大众立场逐渐和记者的立场一致→立场差异减少,削弱原文,不选。C项讲的是现在和过去这些记者学生时代的立场,而本文讨论的是学生成为记者,是将来的情况,无关选项,不选。E项文中没有提及政治立场和课程是否由Sulandian地区的记者讲授的关系,不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349280.html
相关试题推荐
SOUND:ECHO::A、sight:rainbowB、episode:televisionC、light:reflectionD、affectio
Somescientistsspeculatethatchildrenwhowashfrequentlyaremorelikelytob
Inaquaticenvironments,theherbicideatrazineismorelikelyto(i)______deve
Intelevisionprogramming,alaterviewingtimeoften(i)____amore(ii)____au
Thispoetryisnot________;itismorelikelytoappealtoaninternationalaud
Thecharacterizationofhistoricalanalysisasaformoffictionisnotlikelyt
Thosewhofeartheinfluenceoftelevisiondeliberately______itspersuasivepo
Currently,Sulandiantelevisionjournalistsaretwiceaslikelyasotherwor
Athree-hourmoviereplacedthreeregularly,scheduledtelevisionprograms.
What’syourfavouritetelevision? Atpresent,I’mafraidtherearenotelevisio
随机试题
Accordingtothepassage,thechiefpurposeofexplorersingoingtounknownpla
[originaltext]WhyWomenAreSoEmotiona
MostofusgrowuptakingcertainthingsforgrantedWetendtoassumethat
输尿管结石的超声诊断,下列不正确的是A.可伴有患侧肾盂积水 B.结石<0.3c
乙酰半胱氨酸在临床上用作A:平喘药 B:止泻药 C:黏液溶解药 D:止吐药
唐朝社会的各色人物在唐朝文人笔下_______,活灵活现。世界名著中有著名的四大
《儿童权利公约》规定,对儿童的养育和发展负有首要责任的是()。A.联合国儿童权
十分位数的第一段为()。A:1%~10%B:91%~100%C:50%~60
有五个成员组成的新产品研发小组,内部一应该采用的沟通形式是( )。[2012年
互联网金融是传统金融机构与互联网企业利用互联网技术和信息通信技术实现( )的新型
最新回复
(
0
)