首页
登录
职称英语
Why do you think those jobs should pay high salary to the employees? I think pe
Why do you think those jobs should pay high salary to the employees? I think pe
游客
2024-01-09
69
管理
问题
Why do you think those jobs should pay high salary to the employees?
选项
答案
I think people working in the financial sector are generally well paid because the job is of high risks. It’s possible that one loses all his or her money overnight. The salary is high because the stakes are high. Doctors are well paid because that job takes years of training and it’s a matter of life and death. Doctors usually have to work long hours to take care of the patients and they are always prepared for emergencies, which is very tiring. Civil servants are well paid because the job is very important and concerns the functions of the government.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3348572.html
相关试题推荐
2.PART2Describesomethingyouwouldliketolearn.Youshouldsay:whatyou
Tellmeaboutaformoftransportthatyouenjoyusing.Youshouldsay:what
2.PART2Tellmeaboutyourparents.Youshouldsay:whattheydoatworkand
Describesomeoneyouknowwhohasstartedabusiness.Youshouldsay:whothisp
Describeafamilycelebrationyouattendedrecently.Youshouldsay:whereitto
Describeaneighbourwhoisquitehelpful.Youshouldsay:whohe/sheiswhenyo
Describeawebsitethatyouoftenvisit.Youshouldsay:whatwebsiteitiswhy
Describeaninterestinglessonyouattended.Youshouldsay:whenandwhereyou
Describeatouristdestinationyouhavebeento.Youshouldsay:wherethisplac
Describeausefulskillyoulearnt.Youshouldsay:whattheskillishowyoule
随机试题
Beforethegeneralelectionmanyseniorcitizenssignedthe______againstthes
【B1】[br]【B6】[audioFiles]audio_eufm_j67_007(20082)[/audioFiles]victim
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。 [说明]某
范女士、50岁、汉族、湖北人、某初中教师、身高160厘米、体重70公斤、血压12
评估对象位于某市某区,建成于2015年,用途为商业出租,总楼层为地上2层,地下1
国务院金融稳定发展委员会办公室2019年7月20日对外宣布,为贯彻落实党中央、国
药品不良反应按其发生机理可分为A、B、C三种类型,其中属于B型不良反应的是A.毒
公募证券与私募证券的不同之处在于()。 A.审核的严格程度不同B.发行对象
根据《药品管理法》,未经批准进口药品可以依法减轻或免予处罚的是()A.进口少量境
达芬奇公司是一家研发及生产医疗级可穿戴设备的企业,所在产业方兴未艾。达芬奇公司并
最新回复
(
0
)